هاتفخبر – کارگاه مشترک «تقویت پتانسیل سازگاری جنگلهای هیرکانی؛ استراتژیها و اقدامات برای افزایش و پایداری ارائهی محصولات و خدمات اکوسیستم» به منظور ارائهی راهکارهای علمی و عملی برای انجام طرحهای تحقیقاتی بینالمللی، به صورت مشترک به وسیلهی دانشگاه های گیلان، ایلام، فرایبورگ آلمان و باغ گیاهشناسی ملی جمهوری آذربایجان برگزار شد.
هاتفخبر – کارگاه مشترک «تقویت پتانسیل سازگاری جنگلهای هیرکانی؛ استراتژیها و اقدامات برای افزایش و پایداری ارائهی محصولات و خدمات اکوسیستم» به منظور ارائهی راهکارهای علمی و عملی برای انجام طرحهای تحقیقاتی بینالمللی، به صورت مشترک به وسیلهی دانشگاه های گیلان، ایلام، فرایبورگ آلمان و باغ گیاهشناسی ملی جمهوری آذربایجان برگزار شد. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی دانشگاه گیلان این کارگاه بینالمللی هفتهی گذشته با حضور و شرکت استادان D از کشورهای ایران، آلمان، هلند، سوئیس و جمهوری آذربایجان در شهر باکوی جمهوری آذربایجان برگزار گردید.
در این کارگاه اثرات تغییر اقلیم بر اکوسیستمهای جنگلی و نقش جنگلها در کاهش اثرات تغییر اقلیم نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین در مدت برگزاری کارگاه، مقالات مختلف علمی در زمینههای نقش جنگلهای هیرکانی در ترسیب کربن و کاهش اثرات گازهای گلخانهیی و نیز چگونگی سازگاری اکوسیستمهای جنگلی به تغییرات اقلیم به وسیلهی شرکتکنندگان به صورت سخنرانی ارائه شد. گفتنی است اعضای هیات علمی گروه جنگلداری دانشگاه گیلان میز در این کارگاه بینالمللی حضور و مشارکت فعال داشتهاند.
شایان گفتن است «ترسیب کربن» به روند ذخیرهسازی کربن موجود هوا در خاک و گیاهان گفته میشود. این روند با ذخیرهی کربن از هوا باعث میشود که از میزان کربن که گازی گلخانهیی است کاسته شده و به بهبود کیفیت هوا کمک کند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.