کد خبر : 16850
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵

با جان مردم بازی نکنید!

با جان مردم بازی نکنید!

هاتف خبر – در خبرهای بسیاری از وضعیت نامناسب تولید مواد غذایی سخن به میان آمده و پس از مدتی به دست فراموشی سپرده شده است و هیچکس عوارض سوء مصرف این مواد غذایی ناسالم را بررسی نکرده و توضیحی در این باره نداده است.

   هاتف خبر – در خبرهای بسیاری از وضعیت نامناسب تولید مواد غذایی سخن به میان آمده و پس از مدتی به دست فراموشی سپرده شده است و هیچکس عوارض سوء مصرف این مواد غذایی ناسالم را بررسی نکرده و توضیحی در این باره نداده است.

   از آبمیوه های مختلف گرفته تا تولید سوسیس و کالباس و فرآورده های شیری و… دیده شده که بدون رعایت هیچگونه موازین بهداشتی و استاندارد در شهرها و مراکز مختلف تولید شده اند.

   به تازگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی نیز در پیوند با این موضوع گفته است: بخشی از سوسیس و کالباسهای مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی و به صورت غیراستاندارد، زیرپله یی و زیرزمینی تهیه و تولید می شوند.


به گزارش “هاتف خبر” اکبر ترکی با هشدار نسبت به اینکه مصرف سویس و کالباس به شیوع بیماریهای غیرواگیر همچون بیماریهای قلبی- عروقی و دیابت دامن زده است، گفت: حتی محتویات سوسیس و کالباسهایی که به صورت استاندارد و با رعایت همه ی موازین و استانداردهای سازمان غذا و دارو تولید می شوند عوارض و مشکلاتی را برای مصرف کنندگان به همراه دارد و باید کمتر مصرف شوند.

   این نماینده ی مجلس شورای اسلامی به “خانه ملت” با تاکید بر حذف سوسیس و کالباس از سبد غذایی، افزود: در تهیه ی سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود و مواد نگهدارنده خود عامل بروز انواع سرطانها است و از سویی امکان تخلف در تهیه و تولید فرآورده های گوشتی نیز زیاد است.

   وی با هشدار نسبت به افزایش تعداد فست فودفروشیها در کشور، تصریح کرد: متاسفانه بخشی از سوسیس و کالباسهای مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود البته در همه ی صنوف افراد سودجو و متخلفی وجود دارند که به دنبال صرف هزینه ی کمتر و درآمد بیشتر هستند اما برای تامین سلامت مردم و جلوگیری از تخلفات برخی از کارخانجات سوسیس و کالباس باید واحدهای نظارتی نظارتی مناسب بر عملکرد این مراکز داشته باشند.

   این نماینده ی مجلس دهم شورای اسلامی با تاکید بر لزوم روی آوردن مردم به غذاهای باکیفیت و سالم، ادامه داد: باید تا حد امکان از مصرف فرآورده های گوشتی پرهیز کرد و در غیر این صورت باید از سوسیس و کالباسهای استاندارد و با مشخصات و کد بهداشتی و درمانی استفاده کنند.

   حال با وجود همه ی این شواهد و دلایل چه کسی پاسخگوی زیانهای جسمی و بیماریهایی است که از این طریق گریبانگیر مردم می شود؛ خواهد بود؟

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.