هاتفخبر – معاون امور زنان و خانوادهی ریاست جمهوری با انتقاد از پخش نشدن بازی فوتسال تیم ملی بانوان ایران از صدا و سیما گفت: این مساله مطالبهیی است که آقای رئیس جمهور نیز مطرح کردند، من نیز با آقای علی عسکری رئیس صدا و سیما صحبت کردم تا این مشکل برطرف شده و امکان پخش تصاویر مسابقات ورزش بانوان فراهم گردد.
هاتفخبر – معاون امور زنان و خانوادهی ریاست جمهوری با انتقاد از پخش نشدن بازی فوتسال تیم ملی بانوان ایران از صدا و سیما گفت: این مساله مطالبهیی است که آقای رئیس جمهور نیز مطرح کردند، من نیز با آقای علی عسکری رئیس صدا و سیما صحبت کردم تا این مشکل برطرف شده و امکان پخش تصاویر مسابقات ورزش بانوان فراهم گردد. معصومه ابتکار در دیدار با اعضای تیم ملی فوتسال بانوان با اشاره به مشکل معیشت و استخدام ورزشکاران حرفهیی نیز گفت: بسیاری از مردان ورزشکار امکان استخدام در وزارتخانههای مختلف همچون وزارت نفت و ارتباطات را پیدا کردهاند اما این اتفاق برای زنان نیفتاده است. آییننامهی مربوط به این بخش در حال اصلاح است تا امکان استخدام زنان نیز فراهم شود. خواستهی معاونت توسعهی وزارت ورزش نیز این است که امکان استخدام زنان فراهم شود. بنابر این مشکل قانونی در این زمینه وجود ندارد. وی در ادامه با بیان اینکه دختران فوتسالیست تیم ملی ایران با تلاش و خستگیناپذیری به این مرحله رسیدهاند، افزود: این دختران به زمزمههای ناامیدی توجهی نکردند و توانستند ملتی را با کارشان شاد کنند. معاون امور زنان و خانوادهی رئیس جمهور با اشاره به اینکه پیشرفتهای خوبی در زمینهی ورزش بانوان و دختران در بخشهای ورزش قهرمانی و ورزش همگانی اتفاق افتاده است، اظهار کرد: بخشی از این پیشرفتها به دلیل زمینههایی است که در دولت فراهم شده و بخشی دیگر نیز مربوط به همت زنان است که توانستند با مشکلات، کمبودها و نگرشهای منفی مقابله کنند. تا اینجای کار تنها یک معاون رئیس جمهور توانسته است در برابر تمام عظمت و بزرگ زنان سرزمین ما فقط حرف تحویل زنان بدهد. اینکه با صدا و سیما صحبت شده تا مسابقات پخش شود. اینکه آییننامه در حال اصلاح است تا آنها استخدام شوند و اینکه نگاه به ورزش بانوان تغییر یافته و یا باید تغییر یابد.
همهی این موارد حواله دادن ورزش بانوان و خود بانوان ایرانزمین به آینده است. امام این زنان همچنان مشکلاتشان به قوت خود باقی است و گویا تمام ابزارهایی که دولت برای حل مسائل و مشکلات زنان دارد، تنها «گفتوگو» است. یادمان نرفته که هنوز دولت نتوانسته است مسالهی حضور زنان در ورزشگاهها را حل کند و تنها در این زمینه شعار میدهد. چه فایدهیی دارد که رئیس جمهور یک مملکت که عالیترین مقام اجرایی کشور است در بارهی ورود زنان به ورزشگاهها سخن بگوید اما نیروی انتظامیکه زیر فرمان وزارت کشور است همچنان از ورود زنان به ورزشگاهها جلوگیری کند؟ زنان این رفتار دوگانه را چگونه باید تعبیر و تفسیر کنند؟ اگر تنها دلیل برای جلوگیری از ورود زنان به ورزشگاهها این است که ممکن است آقایان سخنان زشت به زبان بیاورند، آیا در صورت درست بودن این مساله اشتباه مردان را زنان تاوان دهند؟ هنگامی که دولت نمیتواند مسالهیی را در بدنهی خود حل کند چگونه میتواند با گفتوگو مسالهیی را در بدنهی صدا و سیما که ساختاری متفاوت دارد و در برابر چنین مسائلی همواره موضع میگیرد، حل کند؟
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.