هاتف خبر – نخستین نشست هم اندیشی استاندار گیلان صبح امروز پنجشنبه دهم اسفند ماه پس از حدود پنج ماهی که دکتر مصطفی سالاری سکان هدایت استانداری گیلان را بر عهده گرفته، برگزار شد.
هاتف خبر – نخستین نشست هم اندیشی استاندار گیلان صبح امروز پنجشنبه دهم اسفند ماه پس از حدود پنج ماهی که دکتر مصطفی سالاری سکان هدایت استانداری گیلان را بر عهده گرفته، برگزار شد. پیش از برگزاری این نشست، انتصاب مهندس عاطفی به عنوان مدیر روابط عمومی استانداری گیلان که می توان او را فردی از جنس رسانه و فرهنگی دانست، بازتابی مثبت بین رسانه های مستقل داشت و مورد پسند آنها نیز قرار گرفته بود. به هر حال امروز نخستین نشست هم اندیشی استاندار گیلان با مدیران رسانه های گروهی استان در حالی برگزار شد که این نشست را می توان واقعا” به نشست تخصصی رسانه ها نام نهاد. مدیران رسانه های گروهی استان از مشکلات خود گفتند، خواستار بررسی مشکلات صنفی خود شدند و استاندار گیلان هم گزارش نداد بلکه به جای طرح مسائل کلان استان به موضوعاتی که مرتبط با مسائل مطبوعات بود پرداخت و همچنین دستور فعال شدن شورای اطلاع رسانی و کارگروه رسانه ی استانداری گیلان را صادر کرد.
دکتر سالاری در کمال صبر و حوصله به همه ی مواردی که مدیران رسانه های گروهی عنوان می کردند گوش داد و راهکارهایی را هم برای برخی موارد مطرح نمود و در برخی موارد دیگر هم خواستار همکاری مدیدان رسانهوها بدای ارائه ی طرحهای عملی در برون رفت از مسائل مطبوعاتی شد. استاندار گیلان همچنین گفت: اصحاب رسانه خیلی می توانند به پیشرفت و توسعه ی جامعه کمک کنند. وی تاکید نمود: دولتمردان و مسوولان می توانند از مطالبی که شما می نویسید؛ بیشترین بهره را ببرند. دکتر سالاری با تاکید بر نقد و نظر رسانه ها گفت: ما قائل به محدودیت رسانه یی نیستیم چون هر چه بیشتر رسانه ها محدود شوند، ما و جامعه بیشتر ضرر می کنیم. کشورهایی که حق نقد، نظر و مطالبه گری مطبوعات را محدود نکردند؛ پیشرفت بسیاری نمودند. وی ادامه داد: دولت “تدبیر و امید” در فعالیت حدود پنجساله اش نشان داده که حامی رسانه ها است و حتی این مشی را نسبت به رسانه های منتقد دنبال می کند. استاندار گیلان سپس گفت: امیدوارم علاوه بر دولت؛ دیگرانهم مدافع فضای نقد رسانه ها باشند و این فضا و امکان را برای آنها هر چه بیشتر فراهم کنند، چون هیچ صاحب منصبی معصومنیست و می تواند مورد نقد قرار گیرد و آنها هم باید این فضای نقد و نظر را به وجود آورند. دکتر سالاری مطالبی هم در زمینه ی توسعه ی استان عنوانکرد و کشاورزی، صنعت و گردشگری را از مولفه های توسعه ی استان برشمرد. وی همچنین به تلاشهایی که برای به کارگیری جوانانو بانوان انجام داده اشاره کرد و گفت: در اینمسیر مورد هجمه هم بوده و همه ی این رنجها را تحمل نموده است. استاندار گیلان به مسائلی که برای برخی از مدیران استان پیش آمده نیز اشاره کرد و گفت: قرار نیست مدیران را به خاطر رقابتهای سیاسی کنار بگذاریم اما گاهی که عرصه را به شدت تنگ می بینم داد می زنم؛ هر چند داد زدن اولویت اول، دوم، سوم، چهارم و حتی پنجم من نیست ولی جایی که می بینم عربده کشی می شود و کار از کنترل خارج می گردد، فریادم بلند می شود.
اما این نشست یک ویژگی عمده و اساسی با همه ی نشستهای رسانه یی که در طول ۱۳ سال گذشته پس از سپری شدن دوره ی اصلاحات؛ در گیلان برگزار گردیده، داشته است.
اداره ی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه ی مطبوعات در دوره ی دولت اصلاحات؛ ملجایی بسیار مطمئن و خوب برای طرح مسائل و مشکلات مطبوعاتی بود اما پس از آنها نشستهای مطبوعاتی به سمت کنفرانسهای خبری مسوولانپیش رفت و پیگیری مسائل صنفی مطبوعات در این مسیر راه گم نمود.
اما در این نشست مقام ارشد اجرایی استان پس از چندین و چند سال بین رسانه یی ها حضور یافته و متکلم وحده هم نبوده و پای صحبتها و مسائل صفی رسانه ها نشسته و خواستار همفکری آنها برای حل این مشکلات نیز شده است و این در حالی است که مشکلات انبوه شده ی سالیان گذشته که با مسائل اقتصادی این روزهای کشور درآمیخته رمقی برای مطبوعات مستقل باقی نگذاشته است.
دست اندرکاران رسانه های گروهی استان گیلان از دکتر سالاری خواستند تا با فعال شدن کار گروه رسانه ی استانداری گیلان اینمسائل به شکلی منطقی بررسی و پیگیری شوند و استاندار گیلان هم قول مساعد برای تداوم این نشستها و تحرک هر چه بیشتر این کارگروه داد.
این نشست از آنجهت دارای اهمیت بود که یکبار هم شده مدیران رسانه ها در یک جلسه با یک مقام دولتی به موضوعات و مطالب متنوع استان نپرداختند و در فضایی راحت، بدون هیچگونه فشار و جو سنگین مسائل اساسی خود را برای توسعه ی کمی و کیفی رسانه ها مطرح کردند و قول همکاری استاندار را هم گرفتند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.