هاتفخبر – عضو هیأت رئیسهی کمیسیون فرهنگی در مجلس با اشاره به اینکه یکی از نتایج عذرخواهی و استعفا نکردن مدیران توسعهنیافتگی است، گفت: جامعه آمادهی پذیرش استعفا و کنار رفتن مدیران ناتوان است.
هاتفخبر – عضو هیأت رئیسهی کمیسیون فرهنگی در مجلس با اشاره به اینکه یکی از نتایج عذرخواهی و استعفا نکردن مدیران توسعهنیافتگی است، گفت: جامعه آمادهی پذیرش استعفا و کنار رفتن مدیران ناتوان است. علیرضا ابراهیمی در گفتوگو با «خبرگزاری خانه ملت» در بارهی علل رواج نیافتن فرهنگ استعفا و برکناری مسوولان از سمتهایی که توانایی انجام امورش را ندارند، گفت: باید اذعان کرد که یکی از نقاط برجستهی کارنامه کاری مدیران این میتواند باشد که در اگر اشتباه یا خطایی کردند نسبت به آن مهم اقدام به عذرخواهی کنند. وی تصریح کرد: بر این اساس میتوان گفت که استعفا از مسوولیت یکی از ابزارهایی است که میتوان ناتوانی را بر اساس آن جبران کرد اما متأسفانه فرهنگ عذرخواهی و استعفا بین مدیران مشاهده نمیشود.
ابراهیمی ادامه داد: در این بین نباید از حضور بازنشستهها در مناصب دولتی نیز غافل شد؛ به عبارتی بازنشستههای با بیش از 40 سال سابقه هستند که هنوز دلشان نمیخواهد صحنه را خالی کنند. این نمایندهی مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه استعفا کردن مدیران به نوعی بیانگر مسوولیتپذیری آنها است، افزود: به عنوان مثال مدیر عامل شرکت راهآهن چندی پیش به دلیل بروز حادثه از سمت خود استعفا کرد که امری پسندیده بود اما به غیر از وی، متاسفانه خاطرم نیست مدیری به دلیل ناکارآمدی از سمتش کنار رفته باشد. ابراهیمی با اشاره به اینکه جامعه و مسوولان آمادهی پذیرش استعفا و کنار رفتن مدیران ناتوان را دارند، اظهار کرد: از خداوند میخواهیم به برخی مدیران ارادهی کنار رفتن از منصبشان را بدهد؛ به عنوان مثال اعتقاد دارم پس از سقوط هواپیمای ATR آسمان، اگر مدیر هواپیمایی این شرکت استعفا میکرد راه دوری نمیرفت. عضو هیأت رئیسهی کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: نباید غافل شد که اگر مسوولی نتواند به تعهدات مدیریتی که بر عهده دارد عمل کند، زمینهی عقبماندگی و توسعهنیافتگی کشور را فراهم کرده که به نوعی حقالناس محسوب میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.