کد خبر : 13401
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵

صورت مساله را پاک نکنیم!

صورت مساله را پاک نکنیم!

   هاتف‌خبر – سیدحسین ضیابری سیدین – می‌توانیم مانند بسیاری دیگر چشم بر رخدادهای روزهای گذشته ببندیم و بخواهیم تلاش کنیم همه چیز را خوب و متعارف نشان دهیم؛ اما به هر حال چه ما بخواهیم یا نخواهیم و چه بنویسیم یا ننویسیم، رخدادی نمود یافته و طیفی وسیع از افراد جامعه درگیر رخدادهای روزهای

   هاتف‌خبر – سیدحسین ضیابری سیدین – می‌توانیم مانند بسیاری دیگر چشم بر رخدادهای روزهای گذشته ببندیم و بخواهیم تلاش کنیم همه چیز را خوب و متعارف نشان دهیم؛ اما به هر حال چه ما بخواهیم یا نخواهیم و چه بنویسیم یا ننویسیم، رخدادی نمود یافته و طیفی وسیع از افراد جامعه درگیر رخدادهای روزهای گذشته شده‌اند؛ از مردم عادی کوچه و بازار گرفته تا تحلیلگران علوم سیاسی، جامعه‌شناسان، شخصیتهای اصلاح‌طلب و اصولگرا، بسیجیان، نیروهای نظامی و انتظامی و مسوولان. چشم بستن بر وقایعی اینچنین گسترده که حتی برای انتشار نیازمند به تریبونهای رسمی موجود هم نبوده‌است، دردی را دوا نمی‌کند اما بررسی ابعاد مختلف موضوع و چاره‌اندیشی برای مشکلات شاید بتواند با هشیار کردن همه‌ی درگیرشدگان در ماجرا سبب رشد، تعالی و توسعه‌ی کشور گردد.
اینکه خواسته‌های معترضان را تنها در قالب کلیشه‌یی اقتصادی و معیشتی دسته‌بندی کنیم و از مطالباتی که در زمینه‌های مختلف سیاسی – اجتماعی مطرح شده است چشم بپوشیم باز هم سبب خواهد شد تا در آینده بر میزان و حجم گرفتاریهای اجتماعی افزوده شود.
در چندین و چند ماه گذشته مخصوصاً پس از ارائه‌ی لایحه‌ی بودجه‌ی سال ۹۷ به مجلس در کوچه و خیابان پای صحبت هر کس که می‌نشستی عمق نگرانی، ناراحتی، ناامیدی و نارضایتی او را از وضعیت موجود می‌توانستی به خوبی دریابی اینکه از بی‌عدالتیها گله‌مند بوده، ازفضای بسته‌ی موجود خسته شده و وضعیت نامناسب اقتصادی و گرانی که در طول سالهای گذشته با آهنگی صعودی روز به روز سبب شده تا سفره‌ی آنها نه تنها از محصولات و تولیدات مختلف که ممکن است لوکس محسوب شوند، بلکه از برنج، مرغ، گوشت و حتی قوت لایموت تهی می‌گردد، گله‌مند بوده‌اند.
می‌شد احساس کرد که جامعه آبستن رخدادی است؛ اگر تحلیلگران این وضعیت را خوب تحلیل می‌کردند و گروه‌های سیاسی موجود به جای به جان هم افتادن گره از مشکلات انبوه اجتماعی باز می‌کردند و تلاش می‌نمودند از کلیشه‌ها دور شوند و راهکارهای حل مشکل اجتماعی را پیگیری می‌کردند، شاید بسیاری از مسائل امروزی پیش نمی‌آمد.
اینکه همه چیز را به پای گسترش دامنه‌ی فعالیت رسانه‌های مجازی بنویسیم این هم دردی را دوا نمی‌کند. گیریم که رسانه‌ها ننوشتند و یا نوشتند و فیلتر شدند؛ آیا می‌توان صورت مساله را پاک کرد و گفت که چیزی رخ نداده است؟ «شتر دیدی ندیدی…»
انداختن تقصیر این ماجرا به گردن جریانهای مختلف سیاسی هم کوبیدن بر طبل توخالی است و در وضعیت موجود، نمی‌تواند مشکل‌گشا باشد.
بایستی رخدادهای اجتماعی را آنگونه که هستند دید، درک کرد و تحلیل نمود و از تحلیل درست و منطقی آن راهی برای آینده و توسعه‌ی جامعه یافت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.