هاتفخبر – روابط عمومی دانشگاه گیلان از تألیف و چاپ کتابی با عنوان «برنج و خطر آلودگی» به وسیلهی یک عضو هیأت علمی گروه زیستشناسی این دانشگاه خبر داد
هاتفخبر – روابط عمومی دانشگاه گیلان از تألیف و چاپ کتابی با عنوان «برنج و خطر آلودگی» به وسیلهی یک عضو هیأت علمی گروه زیستشناسی این دانشگاه خبر داد. کتاب «برنج و خطر آلودگی» تالیف دكتر منصور افشارمحمدیان دانشیار گروه زیستشناسی دانشگاه گیلان است که با همکاری مهندس سارا اسمعیلی و مهندس زهرا الماسی کارشناسان ارشد علوم گیاهی فارغالتحصیل دانشگاه گیلان به تازگی به چاپ رسیده است. در این کتاب ارزشمند که برای گیلان به عنوان استانی برنجخیز بسیار پراهمیت است، مباحثی همچون برنج و ارزش غذایی آن، ترکیبات آلی و عناصر معدنی برنج، بیماریها و آفات برنج، انواع سموم مصرفی در مزارع برنج، کنترل شیمیایی و بیولوژیکی بیماریها و آفات برنج، آلودگیهای برنج و باقیماندهی آفتکشها در برنج، فلزات سنگین و باقیماندهی آنها در محصول برنج بحث و بررسی شده که برای علاقهمندان این بخش بسیار مفید خواهد بود. با توجه به اخبار گوناگونی که هر ساله در بارهی میزان آلودگیهای مختلف برنج در رسانهها مطرح میشود، علاوه بر اینکه کتاب یاد شده میتواند مورد استفاده قشرهای مختلف جامعه قرار گیرد، برای دانشجویان رشتههای مختلف کشاورزی و زیستشناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و از جمله موسسات تحقیقات کشاورزی نیز میتواند مفید باشد و از مطالب این کتاب استفاده کنند. کتاب «برنج و خطر آلودگی» دارای ۱۷۲ صفحه و مشتمل بر هفت فصل است. گیلان که استانی است که با کشت و کار برنج رابطهیی مستقیم دارد و از استانهای برخیز محسوب میشود که مردمانش به طور چشمگیر به این محصول از نظرهای مختلف وابستگی دارند، چاپ چنین کتابهایی میتواند در ارائهی راهکارهایی برای افزایش کیفیت و بالا بردن راندمان تولید موثر باشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.