ترویج پخت خوراک محلی؛ احیای فرهنگ غنی گیلان
هاتف نیوز- ترویج و گسترش گرایش به پخت غذاها و خوراکیهای سنتی سنتی استان گیلان سبب احیای فرهنگ غنی این استان میشود و نهال بالندهی آشنایی مردم نقاط مختلف کشور را با فرهنگ اصیل این خطه به بار مینشاند.
هاتف نیوز– ترویج و گسترش گرایش به پخت غذاها و خوراکیهای سنتی سنتی استان گیلان سبب احیای فرهنگ غنی این استان میشود و نهال بالندهی آشنایی مردم نقاط مختلف کشور را با فرهنگ اصیل این خطه به بار مینشاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در این زمینه گفت: ترویج و معرفی هرچه بیشتر خوراک سنتی و محلی گیلان گامی در جهت احیای فرهنگ غنی و کهن این استان است.
وی برگزاری جشنوارهی غذاهای محلی شهرستان رشت با عنوان «یک محله، یک غذا» را ستود وبرگزاریان را گامی در راستای برنامههای «هفتهی دولت» در پیادهراه فرهنگی هستهی مرکزی شهر دانست.
رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با ابراز خرسندی از برگزاری چنین جشنوارههایی توجه به غذا و اهمیت دادن به مقولهی خوراک اصیل گیلان، با بیان اینکه تشویق خانوادهها به استفاده از خوراک سنتی و محلی هدف از برگزاری جشنوارههای غذا است، اذعان نمود: برگزاری این جشنوارهها همچنین نقشی مهم در نشان دادن فرهنگ و آداب غذایی، خلاقیت در سفرهآرایی و ابتکارهای آشپزی در مناطق مختلف دارد.
وی بر فرهنگسازی در زمینهی ترویج غذاهای سنتی و استفاده از آنها در رستورانها تاکید کرد و گفت: غذا علاوه بر تامین نیازهای جسمی میتواند تاثیری مهم نیز بر روح و روان افراد داشته باشد و در فرهنگ ما نیز به غذا خوردن اهمیت داده شده و آداب غذا خوردن به خوبی رعایت میشود.
علیزاده گفت: در سرمایهگذاری روی «گردشگری خوراکا» باید تاکید کرد و همچنین افزود: گیلان در این زمینه توفیق بسیاری دارد و گردشگری غذا به عنوان صنعتی بدون دود میتواند رونق اقتصادی و اشتغال را برای استان رقم بزند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در پایان از شرکتکنندگان در جشنوارهی «یک محله، یک غذا» قدردانی نمود و خواستار معرفی هرچه بیشتر تنوع غذایی گیلان در سراسر کشور شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0