هاتف نیوز– «جشنوارهی سفرهی ایرانی، فرهنگ گردشگری»، هفتهی گذشته با حضور مسوولان ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استانهای گیلان، مازندران، گلستان و قزوین، هنرمندان، فعالان و علاقهمندان فعالیتهای گردشگری خوراک، در رامسر آغاز به کار کرد.
هاتف نیوز– «جشنوارهی سفرهی ایرانی، فرهنگ گردشگری»، هفتهی گذشته با حضور مسوولان ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استانهای گیلان، مازندران، گلستان و قزوین، هنرمندان، فعالان و علاقهمندان فعالیتهای گردشگری خوراک، در رامسر آغاز به کار کرد. به گزارش روابط عمومی ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، رضا علیزاده در جریان این رویداد فرهنگی با اشاره به احیای غذاهای بومی و محلی به عنوان یکی از مهمترین اهداف شرکت در «جشنوارهی سفرهی ایرانی، فرهنگ غذایی»، لزوم فرصتسازی برای آشنایی و جذب گردشگران به این غذاها را در طول مدت برگزاری این رویدادها مورد تاکید قرار داد. مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از اهمیت فراوان واحدهای پذیرایی در صنعت گردشگری سخن گفت و تصریح کرد: تنوع غذایی یکی از اصلیترین عوامل افزایش جذابیت سفر و ماندگاری مسافر تلقی میشود و این موضوع در شرایطی مهم است که غذاها و خوراک به تنهایی نیز به عنوان انگیزهیی برای سفر محسوب میشود. وی از حضور ۲۶ فعال حوزهی پذیرایی استان گیلان در این جشنواره خبر داد و افزود: با تلاشهای صورت گرفتهی فعالان این حوزه، شهر رشت با بررسیهای کمیسیون ملی یونسکو، به عنوان شهر خلاق گردشگری خوراک معرفی شده است که با توجه به تنوع فراوان غذاهای بومی و محلی گیلان، حضور در این جشنوارهها با هدف ارائهي نمونههای اصلی این خوراک، فرصت مناسبی برای معرفی توانمندیهای گردشگری خوراک استان به همگان محسوب میشود. انتقال پیامهای فرهنگی، افزایش نشاط اجتماعی، برنامهریزی تورهای گردشگری و بازدید از رویدادها از دیگر عناوینی بود که علیزاده از آنها به عنوان دستاوردهای جشنوارههایی اینچنین یاد کرد و اظهار نمود: استانهای شمالی کشور با همپوشانی خدمات گردشگری برای هموطنان، زمینه را برای توسعهی هرچه بهتر این صنعت فراهم میکنند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در پایان با اشاره به اهداف مشترک و تعامل مطلوب این دستگاه اجرایی با شهرداری رشت، برند شهر خلاق گردشگری خوراک را فرصتی مناسب برای برگزاری جشنوارههای منطقهیی غذاهای بومی و محلی در آینده در استان گیلان و شهر رشت برشمرد. گفتنی است این جشنواره از ۳۰ تیر ماه تا یکم امرداد ماه با ارائهی انواع غذاها و صنایع دستی استانهای منطقهی ۱ در مجموعهی «تله کابین رامسر» دایر شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.