هاتفنیوز – مهندس رمضان كامرانپي مديرعامل شركت غله و خدمات بازگاني منطقهی 7 با بيان اينكه در استان گيلان سه هزار و 700 واحد نانوايي وجود دارد، تعداد واحدهاي بربري را دو هزار و 392 واحد، لواش را 700 واحد، سنگك را 233 واحد، نان حجيم را 73 واحد و بقيه را از دیگر واحدهای نانوایی عنوان نمود.
هاتفنیوز – مهندس رمضان كامرانپي مديرعامل شركت غله و خدمات بازگاني منطقهی 7 با بيان اينكه در استان گيلان سه هزار و 700 واحد نانوايي وجود دارد، تعداد واحدهاي بربري را دو هزار و 392 واحد، لواش را 700 واحد، سنگك را 233 واحد، نان حجيم را 73 واحد و بقيه را از دیگر واحدهای نانوایی عنوان نمود. وی بهبود و ارتقاي كيفيت نان را موضوعی مهم در تولید نان عنوان کرد و افزود: آموزش نانوايان يكي از مسائل مهم در جهت ارتقا و بهبود كيفيت نان محسوب ميشود و در اين ارتباط شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقهی 7 بسترهای لازم براي آموزش سالانه دو هزار و 500 نفر از نانوایان گیلانی را از طريق ادارهی کل آموزش فني و حرفهاي استان گیلان به صورت رايگان فراهم میاورد. مهندس کامرانپی گفت: تاكنون چهار هزار و 500 نفر ار نانوايان استان گیلان دورهی آموزشي 60 ساعته را سپري كردهاند و روند آموزش نانوايان همچنان ادامه دارد. وی يكي ديگر از موارد مهم در بهبود كيفيت نان را تامین گندم و آرد مرغوب عنوان نمود و تصريح کرد: خوشبختانه برای توليد نان مرغوب، تدابير لازم انديشيده شده و از هماكنون آرد مرغوب در استان گيلان ذخيرهسازي شده است. مهندس كامران پي در ادامه افزود: با توجه به اينكه 95 درصد از نانهای توليدي استان گيلان از طريق بخشهاي سنتي تامين ميشود، گفت: ضرورت توليد و تامين نان صنعتي در استان اجتنابناپذير بوده و به همين منظور براي ايجاد واحدهاي كوچك صنعتي از طریق معاونت برنامهريزي و نظارت راهبري رياست جمهوري اعتبارات لازم تخصيص يافته است كه در اختيار استانداران قرار ميگيرد تا انشاالله با استفاده از آن، نانهاي باكيفيت و مرغوب صنعتي توليد و عرضه شود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.