کد خبر : 6588
تاریخ انتشار : جمعه ۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۵

سالانه دو هزار و 500 نانوای گیلانی آموزش می‌بینند

سالانه دو هزار و 500 نانوای گیلانی آموزش می‌بینند

هاتف‌نیوز – مهندس رمضان كامران‌پي مديرعامل شركت غله و خدمات بازگاني منطقه‌ی 7 با بيان اينكه در استان گيلان سه هزار و 700 واحد نانوايي وجود دارد، تعداد واحدهاي بربري را دو هزار و 392 واحد، لواش را 700 واحد، سنگك را 233 واحد، نان حجيم را 73 واحد و بقيه را از دیگر واحدهای نانوایی عنوان نمود.

    هاتف‌نیوز – مهندس رمضان كامران‌پي مديرعامل شركت غله و خدمات بازگاني منطقه‌ی 7 با بيان اينكه در استان گيلان سه هزار و 700 واحد نانوايي وجود دارد، تعداد واحدهاي بربري را دو هزار و 392 واحد، لواش را 700 واحد، سنگك را 233 واحد، نان حجيم را 73 واحد و بقيه را از دیگر واحدهای نانوایی عنوان نمود.
وی بهبود و ارتقاي كيفيت نان را موضوعی مهم در تولید نان عنوان کرد و افزود: آموزش نانوايان يكي از مسائل مهم در جهت ارتقا و بهبود كيفيت نان محسوب مي‌شود و در اين ارتباط شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی 7 بسترهای لازم براي آموزش سالانه دو هزار و 500 نفر از نانوایان گیلانی را از طريق اداره‌ی کل آموزش فني و حرفه‌اي استان گیلان به صورت رايگان فراهم می‌اورد.
مهندس کامران‌پی گفت: تاكنون چهار هزار و 500 نفر ار نانوايان استان گیلان دوره‌ی آموزشي 60 ساعته را سپري كرده‌اند و روند آموزش نانوايان همچنان ادامه دارد.
وی يكي ديگر از موارد مهم در بهبود كيفيت نان را تامین گندم و آرد مرغوب عنوان نمود و تصريح کرد: خوشبختانه برای توليد نان مرغوب، تدابير لازم انديشيده شده و از هم‌اكنون آرد مرغوب در استان گيلان ذخيره‌سازي شده است.
مهندس كامران پي در ادامه افزود: با توجه به اينكه 95 درصد از نانهای توليدي استان گيلان از طريق بخشهاي سنتي تامين مي‌شود، گفت: ضرورت توليد و تامين نان صنعتي در استان اجتناب‌ناپذير بوده و به همين منظور براي ايجاد واحدهاي كوچك صنعتي از طریق معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبري رياست جمهوري اعتبارات لازم تخصيص يافته است كه در اختيار استانداران قرار مي‌گيرد تا ان‌شاالله با استفاده از آن، نانهاي باكيفيت و مرغوب صنعتي توليد و عرضه شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.