هاتفخبر – «فروغ» نشریهی انجمن اصلاحطلب دانشگاه صنعتی شریف که در شمارهب چهاردهم خود با بهانهی پرداختن به مسائل بهداشت زنان به مسائلی همچون سقط جنین، مسائل قاعدگی، روسپیگری و… پرداخته بود، حواشی بسیاری را در پی داشت.
به گزارش “هاتفخبر ” روزنامهی فرهیختگان نوشت: روزهای گذشته ماجرای توقیف نشریهی «فروغ» انجمن اصلاحطلب دانشگاه صنعتی شریف در کمیتهی ناظر بر نشریات این دانشگاه حواشی بسیاری را در پی داشت، نشریهیی که در شمارهی چهاردهم خود با بهانهی پرداختن به مسائل بهداشت زنان به مسائلی همچون سقط جنین، مسائل قاعدگی، روسپیگری در ایران و…. پرداخته بوو.
انتشار این مطالب سبب شد تا معاونت فرهنگی دانشگاه شریف نشریهی فروغ را پس از فرآیندی برای مدتی توقیف کند، اتفاقی که موجب آغاز حواشی و برخی هجمهها علیه محمدرضا محمدی و میلاد مفاخری دو عضو شورای ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم، تحفیقات و فناوری شد، از سویی دیگر انجمن اصلاحطلب دانشگاه شریف هم در بیانیهیی انتقاداتی را علیه محمدی و مفاخری مطرح کرد.
پس از بیانیهی انجمن دانشگاه شریف و حواشی ایجاد شده برخی رسانههای فارسی زبان مانند بی بی سی هم با انتشار مطالبی سعی کرد از ماجرای توقیف نشریه فروغ بهرهبرداری کند. اتفاقی که موجب شد محمدرضا محمدی عضو شورای ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در توییتی از اینکه گزارش نشریهی فروغ به وسیلهی برخی جریانات دانشجویی به رسانههای بیگانه داده شده، انتقاد کند.
پس از این حواشی محمدرضا محمدی عضو شورای ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم با انتشار یک گفت: انجمن اصلاحطلب دانشگاه شریف به عنوان صاحب امتیاز نشریهی فروغ در این دانشگاه در روزهای اخیر بیانیهیی علیه من و جمعی از دوستان منتشر کرد و یکسری اتهامات واهی را به ما نسبت داد.
وی ادامه داد: کمیتهی ناظر بر نشریات دانشگاه شریف دست خود این دوستان است یعنی همین آقایی که دبیر انجمن دانشگاه است خودش عضو کمیتهیی است که در آن کمیته حکم توقیف نشریه فروغ صادر شده است. همان فردی که بنده او را در رابطه با همین ماجرا به مناظره دعوت کردم و او دعوت بنده را نپذیرفت. عضو دیگر دانشجویی این شورا هم باز از خود این آقایان است.
محمدی تصریح کرد: اتهامی که هماکنون آنها به ما می زنند این است که شما توانستهاید در وزارتخانه علوم، فضا را تغییر بدهید! حال سوال بنده این است که اگر ما توانستیم این کار را انجام دهیم و نشریه فروغ را توقیف کنیم چگونه شما در کمیتهی ناظر بر نشریات دانشگاه خودتان نتوانستهاید این فضا را رقم بزنید و حکم توقیف را برای نشریه خودتان منتشر کردید؟
محمدی تاکید کرد: البته پاسخ این سوال را به خوبی میدانیم، پاسخ این است که توقیف نشریه به نفع خود آنهاست، چون میخواهند آن را پیراهن عثمان کرده و از آن استفاده کنند.
عضو شورای ناظر برنشریات دانشجویی وزارت علوم تصریح کرد: ما اصلاً درباره مسائل ماهوی نشریه فروغ در شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم صحبتی انجام ندادیم. دوستان برای نشریه خودشان حکم توقیف زدند و بعد هم به آن اعتراض کردند. حکم توقیف در شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی مطرح شد و اما در رابطه با شیوه اعتراض بحث کردیم.
به هر حال فعلاً پروندهی “فروغ” دانشگاه صنعتی شریف بسته شده است و دو طرف توپرا در زمین بازی حریف میاندازند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.