کد خبر : 47758
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷

بوی ماه مهر، آغاز دوباره‌ی کار مدارس؛

موسم‌ بازگشایی با طعم‌ رنج‌گرانی!

موسم‌ بازگشایی با طعم‌ رنج‌گرانی!
هاتف‌خبر - شهریور ماه که به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود، کوچه‌ها و خیابانها بوی ماه مهر می‌گیرند.

هاتف‌خبر – شهریور ماه که به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود، کوچه‌ها و خیابانها بوی ماه مهر می‌گیرند.

به گزارش “هاتف‌خبر” فرا رسیدن پاییز برای همه دلپذیر است اما گاهی برخی از رنجهای زندگی سبب می‌شود نتوانیم به‌خوبی از زیباییهای طبیعی بهره‌مند شویم.

یکی از موضوعاتی که چندین سالی است موجب نگرانی برخی خانواده‌ها شده و آنها را از تفکر و لذت بردن از ویژگیهای پاییز محروم ساخته، رنج‌ خرید نوشت‌افزار و وسایل مدرسه‌ی خانوارهایی است که دانش‌آموز دارند.

خرید نوشت‌افزار، کیف‌، کفش، لباس و دیگر ملزومات اساسی مدرسه برای پدر یک خانواده این روزها به یک چالش بزرگ برای قشرهای کم‌درآمد جامعه تبدیل شده است.

اگر خانواده‌یی باشد که دو یا سه دانش‌آموز داشته باشد آنگاه دیگر این رنج به گرفتاری و معضل بزرگ تبدیل می‌شود.

با نگاهی گذرا به بازار نوشت‌افزار امسال و با خرید حداقلی وسایل مدرسه تنها برای یک دانش‌آموز می‌توان دریافت که یک کارگر پدر خانواده باید برای شروع سال تحصیلی ۳۵ تا  ۴۰ درصد حقوق ماهانه‌ی خود را برای خرید سال نوی تحصیلی اختصاص دهد.

به همین دلیل موسی فرزانیان رئیس اتحادیه‌ی  فروشندگان نوشت‌افزار از رکود شدید بازار این کالاها به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و نیز تنوع وسایل مورد نیاز تحصیل خبر می‌دهد.

وی می‌گوید به دلیل هزینه‌ی بسیار زیاد خرید نوشت‌افزار آغاز سال نوی تحصیلی خانواده‌ها ترجیح می‌دهند خرید نوشت‌افزار و وسایل مدرسه را  در چند نوبت و در طول سال انجام دهند تا بتوانند از پس هزینه‌های موجود برآیند.

اینروزها بسیاری از رسانه‌های گروهی به مساله‌ی خرید نوشت‌افزار و وسایل مدرسه برای سال نو تحصیلی پرداخته و تلاش کرده‌اند توجه مسوولان را به رنجی که خانواده‌ها ررای تامین مالی خرید این وسایل متحمل می‌شوند، جلب کنند.

شاید یکی از راه‌های حمایت از قشرهای کم‌درآمد جامعه اختصاص یارانه‌ی تحصیلی و یا تخفیف ویژه برای کارگران و دیگر قشرهای کم‌درآمد باشد.

اعتمادآنلاین با محاسبه‌ی اصلیترین نوست‌افزار و لوازم‌ مدرسه‌ی تنها یک دانش‌آموز در یک اینفوگرافی نشان داده که پدر کارگر خانواده باید ۳۵ درصد حقوق خود به خرید این وسایل اختصاص دهد، حال اگر این پدر دو یا چند دانش‌آموز داشته باشد دیگر وضعیت از کنترل خارج خواهد شد.

با نگاهی گذرا به این اینفوگرافی می‌توان دریافت که اعتمادآنلاین دقیقاً حداقلها را در نظر گرفته و شرایط می‌تواند از این هم بغرنج‌تر باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.