کد خبر : 46548
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱

در فصل «بج ‌بینی»؛ گیلان با کارگران خداحافظی می‌کند!

در فصل «بج ‌بینی»؛ گیلان با کارگران خداحافظی می‌کند!

هاتف‌خبر – فصل «بج‌ بینی» در گیلان فرا رسیده و حالا مقامات رسمی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان می‌گویند چیزی حدود ۸۰ درصد شالیزارهای گیلان با کمباین برداشت می‌شود، این بدان معنی است که دیگر کارگران در «بج ‌بینی» نقشی چندان مهم ندارند و این کار دارد از گردونه‌ی کارهای فصلی کارگران خارج می‌شود. به

هاتف‌خبر – فصل «بج‌ بینی» در گیلان فرا رسیده و حالا مقامات رسمی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان می‌گویند چیزی حدود ۸۰ درصد شالیزارهای گیلان با کمباین برداشت می‌شود، این بدان معنی است که دیگر کارگران در «بج ‌بینی» نقشی چندان مهم ندارند و این کار دارد از گردونه‌ی کارهای فصلی کارگران خارج می‌شود.
به گزارش «هاتف‌خبر» در مطلبی که «ایرنا» از رئیس جهاد کشاورزی استان گیلان منتشر کرده، وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد شالیزارهای استان با استفاده از کمباین برداشت می‌شود، گفت: معاینه‌ی فنی این دستگاه‌ها برای کاهش ضایعات برنج بسیار پراهمیت است.
صالح محمدی روز پنجشنبه در این گفت‌وگو با اشاره به فعالیت پنجهزار دستگاه کمباین در استان گیلان اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار عمر حدود یکهزار و ۸۰۰ دستگاه کمباین در استان بیش از هفت سال بوده و مربوط به پیش از سال ۹۵ هستند از این‌رو این تعداد از دستگاه‌ها باید حتماً معاینه‌ی فنی شوند و انجام این کار برای آنها اجباری است.
وی عنوان کرد: برای همین منظور «طرح معاینه‌ی فنی دستگاه‌های کمباین برنج» را به وسیله‌ی این سازمان با همکاری تعاونی کمباین‌داران استان آغاز کرده‌ایم.

محمدی با بیان اینکه این طرح برای کمباینهایی با عمر بیش از هفت سال در استان گیلان اجباری است، اظهار کرد: کمباین‌داران برای معاینه‌ی فنی این ماشین‌آلات باید به دفاتر تعاونی کمباین‌داران و ادارات جهاد کشاورزی شهرستانهای استان مراجعه کنند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه صاحبان این ماشین‌آلات به «طرح معاینه‌ی فنی» اضافه کرد: کمباینهای پیش از سال ۹۵ حتماً باید معاینه‌ی فنی شوند و پس از انجام این کار برای دریافت سوخت به مدیریتهای سازمان جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه کار معاینه‌ی فنی کمباینها را کارشناسان آموزش دیده‌ی نظام مهندسی کشاورزی انجام می‌دهند، اضافه کرد: صاحبان این دستگاه‌ها حتماً برای معاینه‌ی فنی کمباین خود اقدام کنند تا از این طریق شاهد کاهش ضایعات محصول برنج باشیم.
پیش‌بینی می‌شود که با اجرای این طرح در استان گیلان بیش از ۱۰ هزار تن شلتوک از دایره‌ی ضایعات خارج شده و به برنج مصرفی مرغوب تبدیل گردد.
علاوه بر این اگر حدود ۸۰ درصد شالیزارهای استان گیلان در فصل «بج‌ بینی» به وسیله‌ی کمباینها برداشتند شوند، بسیاری از کارگرانی که از این راه نان می‌خوردند، سفره‌ی غذایی آنها کوچک و کوچکتر می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.