هاتفخبر – سرپرست شهرداری رشت در گفتوگو با خبرنگاران هنگام بازدید از دفنگاه زبالههای سراوان، پیشرفت پروژهی بهسازی دفنگاه را مناسب توصیف کرد و گفت: اما بنا به دلایلی که توضیح میدهم این پروژه تا اواخر پاییز ۱۴۰۲ به پایان خواهد رسید.
هاتفخبر – سرپرست شهرداری رشت در گفتوگو با خبرنگاران هنگام بازدید از دفنگاه زبالههای سراوان، پیشرفت پروژهی بهسازی دفنگاه را مناسب توصیف کرد و گفت: اما بنا به دلایلی که توضیح میدهم این پروژه تا اواخر پاییز ۱۴۰۲ به پایان خواهد رسید. به گزارش «خبرنگار هاتفخبر» یوسف یزدانی در این برنامه تاکید کرد که قرار بود بنا بر وعدهی استاندار گیلان از پایان ۱۴۰۱ دیگر زباله وارد دفنگاه نشود اما ما برای تکمیل دیوار حائل نیاز به مصالح داریم و از ریجکت کارخانهی کود آلی گیلان به عنوان مصالح در این دفنگاه استفاده میکنیم. وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینهای بهسازی و کاور زبالههای دفنگاه سراوان گفت: برای انجام کاور و پوشش لندفیل سراوان، طراحی در دو فاز برنامهریزی که در فاز اول از بالای مدفن زباله کار شروع شده و بهسازی آن انجام گردیده و درختکاری نیز شده است. سرپرست شهرداری رشت در تشریح فاز دوم نیز گفت: با کاور کردن آن از رانش زبالهها به قسمتهای دیگر و جنگل جلوگیری میشود اما برای انچجام این هدف مهم باید زبالههای کف دفنگاه برداشته شده و با دیوارههای سنگی پله ایجاد شود. وی ادامه داد: در این دواره که به عرض ۲۰ متر و عمق ۱۳ متر از سنگ استفاده شده و هشت متر هم باید ارتفاع داشته باشد، پشت آن به صورت پلکانی پر میشود و ما برای رسیدن به این هدف و جلوگیری از ریزش و رانش زبالهها، باید این پلهها را تا تاج مدفن پشتهسازی کنیم که کارها شروع شده و به خوبی هم به پیش میرود اما به ریجکت کارخانهی کود آلی به عنوان مصالح نیاز داریم. چون پشت دیوارههایی که ایجاد میشوند، باید پر گردد.
یوسف یزدانی تاکید کرد: اگر ریجکت زبالههای کود آلی به لندفیل سراوان شده منتقل نشوند باید چیزی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان مصالح خریداری کنیم و این کار را قدری مشکل و فرآیند را طولانیتر میکند. سرپرست شهرداری رشت در ادامه تاکید نمود: ریجکت زبالههای کارخانهی کود آلی شیرابه ندارد و موجب آلودگی محیط زیست نمیشوند به همین دلیل حساسیت در انتقال آنها به محل دفنگاه زبالههای سراوان چندان منطقی نیست و با توجه به اینکه لندفیل جدید هم هنوز آماده نیست زبالههای ریجکتی کارخانهی کودآلی میتواند در انجام و اجرای پروژه موثر باشد. وی خاطر نشان کرد: چیزی که هست مردم منطقه در طول سالیان گذشته اعتماد خود را برای حل مساله از دست دادهاند وگرنه بسیاری از اهالی سراوان پیشرفت و روال اجرای کار پروژه را از نزدیک دیده و مشاهده کردهاند که کار با سرعت دارد انجام میشود و قلباً موافق اجرای پروژه بهسازی نیز هستند دیگران هم باید بدانند که همهی اقدامات شهرداری رشت برای موجب رفع مشکلات چندین و چند سالهی سراوان دنبال میشود. یزدانی سپس گفت: برای اجرای پروژهی بهسازی دفنگاه سراوان تاکنون حدود ۴۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی هزینه شده است و اگر زبالههای ریجکت شده به این منطقه منتقل نشوند تا به عنوان مصالح استفاده گردد، بدون تردید پیمانکار پروژه در ادامهی کار با مشکل روبهرو میشود و شهرداری هم موظف به پرداخت خسارت میگردد. سرپرست شهرداری رشت در ادامه خاطر نشان کرد: به هر طریق ممکن باید اجرای این پروژه تداوم یابد چون متوقف شدن پروژه موجب هدر رفتن اعتبارات هزینه شده و ایجاد مشکلات جدید در لندفیل سراوان خواهد شد. وی در پایان از همکاری خوب و موثر استاندار گیلان، ادارهی کل حفاظت محیط زیست استان گیلان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای اجرای پروژهی بهسازی لندفیل سراوان قدردانی کرد و خواستار تداوم همکاریها برای دریافت مجوزهای لازم برای تامین مصالح و ارسال ریجکت به محل دفنگاه شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.