هاتفخبر – مدیر گروه سلامت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضهی مواد فاسد و غیرمجاز در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی خبر داد.
هاتفخبر – مدیر گروه سلامت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضهی مواد فاسد و غیرمجاز در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی خبر داد. به گزارش «هاتفخبر» مهندس مهدی جواهرشناس در توضیح این خبر گفت: در ادامهی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروز، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت را به دلیل نواقص بهداشتی و عرضهی مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، پلمب کردند. وی تصریح کرد: در بازدید از این کارگاهها، ۶۲ جعبه تخممرغ غیربهداشتی معدوم شد و ۱۵۰ کیلو خامهی قنادی توقیف گردید. شایان گفتن است از ابتدای اسفند ماه ۱۴۰۱ تاکنون، ۳۰ واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب شده و ۱۲ تن مواد غذایی غیرمجاز نیز توقیف گردیده و با دستور مقام قضایی معدوم شده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.