هاتفخبر – ۱۰ شهرک صنعتی استان گیلان دارای تصفیهخانه فاضلاب است و ساخت چهار تصفیهخانهی فاضلاب دیگر هم در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی استان قرار دارد.
هاتفخبر – ۱۰ شهرک صنعتی استان گیلان دارای تصفیهخانه فاضلاب است و ساخت چهار تصفیهخانهی فاضلاب دیگر هم در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی استان قرار دارد. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان، مهدی محبوبی حسنکیاده با حضور در جمع خبرنگاران در سخنانی فرا رسیدن ماه محرم را تسلیت گفت و با گرامیداشت «روز خبرنگار» و «هفتهی حمایت از صنایع کوچک»، تعامل بین رسانه و صنعت را موجب بهبود وضعیت صنایع و توسعهی اقتصادی دانست و اظهار کرد: شفافسازی در فعالیتهای اقتصادی توسعهی صنعت را به دنبال دارد. مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان واحدهای صنعتی را نیازمند تبلیغات عنوان کرد و افزود: یکی از معضلات واحدهای صنعتی نمایش ندادن محصولات و ناتوانی آنها در فروش است به همین دلیل شرکت شهرکهای صنعتی با ایجاد نمایشگاههای خاص داخلی و خارجی افزایش فروش محصولات واحدهای صنعتی را در دستور کار دارد. وی با اشاره به گذشت شش دهه از تاسیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی، عنوان کرد: این سازمان با دو ماموریت «ایجاد زیرساختها برای توسعهی شهرکهای صنعتی» و «توسعه و ارتقای صنعت کشور» فعالیت میکند. محبوبی، فلسفهی وجودی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی را حمایت از واحدهای صنعتی دانست و تصریح کرد: باید زیرساختهای شهرکهای صنعتی را به حد مطلوب برسانیم تا برای سرمایهگذاران جاذبه ایجاد کند. در این راستا اقدام به استقرار تصفیهخانه، شبکهی آب، برق و گاز، آسفالت و… در همهی شهرکهای صنعتی استان کردیم.
وی گیلان را دارای ۳۳ شهرک صنعتی بهرهبردار با ۷۱۲ واحد صنعتی فعال معرفی کرد و گفت: بیش از ۷۲ درصد واحدهای دارای پروانهی بهرهبرداری مستقر در شهرکهای صنعتی استان فعال هستند و بقیهی واحدها مراحل ساخت و ساز را طی میکنند. مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان، فرآیند واگذاری عرصهها و ساختوساز و همچنین تکمیل سازهها و سولهها و در نهایت راهاندازی واحدهای صنعتی را زمانبر عنوان کرد و یادآور شد: تامین برق یکی از مهمترین زیرساختهای صنعتی است و متاسفانه در سالهای گذشته با معضل کمبود برق در شهرکها مواجه بوده ایم؛ به گونهیی که سال گذشته برخی از شهرکهای ما به صورت مداوم روزانه بین دو تا چهار ساعت برق نداشتند به همین دلیل با همکاری وزارت نیرو این مشکل تا حدودی برطرف شد و همهی شهرکهای صنعتی یک روز در هفته خاموشی دارند و حداقل ضایعات ناشی از قطع برق را نخواهیم داشت. وی با بیان اینکه از سرمایهگذاران بخش خصوصی برای راهاندازی سی.اچ.پی(CHP) و تامین برق در داخل شهرکها استفاده کردیم، ادامه داد: هماکنون شهرکهای صنعتی رشت، صومعهسرا، ماسال، تالش و کیاشهر تولید برق سه، شش و ۱۲مگاواتی دارند و برق تولید شده به چرخهی همان شهرک صنعتی باز میگردد. محبوبی، شهرک صنعتی لوشان را فرصتی خوب و مناسب برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در زمینهی نیروگاه خورشیدی عنوان کرد و اضافه نمود: تاکنون دو سرمایهگذار برای انجام این کار وارد شدهاند و ۲۵هکتار از زمینهای شهرک صنعتی لوشان را نیز در اختیارشان قرار خواهیم داد و امیدواریم تا پایان سال موفق به تامین برق شوند. وی تملک زمینهای استان گیلان برای ایجاد شهرکهای صنعتی را بسیار سخت عنوان کرد و گفت: شرایط اقلیمی استان گیلان و وجود جنگل و مرتع، محدودیتهایی را برای واگذاری عرصههای صنعتی ایجاد کرده، اما وفور آب یکی از جاذبههای سرمایهگذاری صنعتی در استان گیلان است. همچنین ۱۰ شهرک صنعتی استان دارای تصفیهخانهی فاضلاب بوده که از نظر زیستمحیطی برای استان اهمیت دارند. مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان، با بیان اینکه ساخت چهار تصفیهخانهی فاضلاب دیگر در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی استان است، متذکر شد: دو تصفیهخانه را تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهیم رساند. محبوبی بازفعالسازی واحدهای صنعتی را یکی از مهمترین برنامههای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی دانست و ابراز کرد: خیلی از واحدهای صنعتی به بهرهبرداری رسیدهاند و مدتی فعالیت کردهاند و تولید داشتهاند، اما سپس فعالیت آنها متوقف شده است به همین دلیل عارضهیابی از واحدهای صنعتی نیمهفعال و غیرفعال را در دستور کار داریم که با کمک استادان دانشگاهی انجام میشود.
وی از راهاندازی سایت فروش آنلاین محصولات واحدهای صنعتی استان گیلان نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: به دنبال معرفی این محصولات به جامعه هستیم و حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی را هدفگذاری کردیم که نشاندهندهی یک برند قانونی از شرکت شهرکهای صنعتی استان خواهد بود. در این راستا سال گذشته ۱۰۷واحد صنعتی استان را در نمایشگاههای داخلی و خارجی مستقر کردیم که بیش از ۵۷ نمایشگاه خارجی بود و قراردادهای صادراتی خوبی منعقد کردیم. مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان بیش از ۱۶ درصد واحدهای صنعتی استان را صادراتمحور دانست و تاکید کرد: از واحدهای صنعتی که توانایی صادرات دارند حمایت و هزینهی استانداردسازی محصولاتشان را پرداخت میکنیم. وی با اشاره به ضرورت ایجاد کنسرسیومهای صنعتی صادراتمحور، اظهار کرد: باید یک تشکل واحد برای صادرات محصولات صنعتی استان داشته باشیم. محبوبی تامین منابع مالی برای واحدهای صنعتی را تنها استفاده از تسهیلات بانکی عنوان نکرد و گفت: از طریق فرابورس و فروش سهام نیز میتوان برای واحدهای صنعتی تامین مالی نمود و در این راستا به استارتآپها ورود کردهایم و شرکتهای دانشبنیان را راه انداختهایم. وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم بیش از ۱۰ واحد صنعتی استان گیلان را دانشبنیان کردیم، افزود: تا پایان سال ۱۵واحد دیگر به جمع دانشبنیانها افزوده میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.