هاتفخبر – دکتر ابراهیم کازرونی منفرد با اشاره به آموزش تخصصی دانشجویان در دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت: پیشبینی نیاز بازار و تربیت نیروی کار ماهر متناسب با آن، مهمترین عامل اشتغالپذیری دانشآموختگان این دانشگاه در بازارهای کار است
هاتفخبر – دکتر ابراهیم کازرونی منفرد با اشاره به آموزش تخصصی دانشجویان در دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت: پیشبینی نیاز بازار و تربیت نیروی کار ماهر متناسب با آن، مهمترین عامل اشتغالپذیری دانشآموختگان این دانشگاه در بازارهای کار است به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان، دکتر ابراهیم کازرونی منفرد سرپرست این دانشگاه در دیدار با سیاوش آقاجانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان گفت: باید همگی تلاش کنیم تا با هدف شناسایی و ارزیابی نیاز بازار کار مسالهی آموزشهای لازم انجام شود. سرپرست دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان به ارائهی گزارشی هم از وضعیت مراکز آموزش علمی – کاربردی استان گیلان پرداخت. وی گفت: هماکنون دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان دارای هشت مرکز فعال در شهرستان رشت و هفت مرکز در شهرستانهای آستارا، تالش، بندرانزلی، لنگرود و رودسر است. دکتر ابراهیم کازرونی منفرد همچنین تاکید کرد: در پذیرش مهر ماه امسال(1401) با 159 کدرشتهمحل در مقطع کاردانی و 116 کدرشتهمحل در مقطع کارشناسی آمادهی پذیرش دانشجو شدیم تا با ارائهی آموزشهای لازم به تربیت نیروی کار ماهر و متناسب با نیاز بازار کار استان مبادرت شود.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی – کاربردی در کنار پذیرشهای مقطعدار مهر و بهمن، هر سال با ارائهی دورههای کوتاهمدت تکدرس، تک پودمان و دورههای آزاد شغلمحور، برنامهی آموزش هدفمند مهارتپذیران را برای تصدی شغل در جامعه در دستور کار میدهد. سرپرست واحد استانی گیلان دانشگاه جامع – علمی کاربردی سپس با تشریح دستهبندی چهارگانهی رشتههای تحصیلی این دانشگاه در گروههای «مدیریت و خدمات اجتماعی»، «فرهنگ و هنر»، «صنعت« و «کشاورزی»، تصریح کرد: پیشبینی نیاز بازار کار در اشتغال دانشآموختگان دانشگاه نقشی مهم در آموزشها دارد. وی سپس تأکید کرد: پیشبینی آیندهی بازار کار، مستلزم همکاری و هماهنگی متولیان آموزش و اشتغال در کشور است. گفتنی است در این نشست سیاوش آقاجانی هم با ارزشمند دانستن آیندهنگری و دغدغهمندی قابل تجلیل دانشگاه جامع علمی – کاربردی نسبت به مسالهی اشتغال در جامعه گفت: نداشتن تخصص بزرگترین عامل بیکاری در جامعه است و بخشی بزرگ از بیکاران غیرماهر هستند. وی با تأکید بر ظرفیتهای ویژهی استان گیلان و لزوم توجه به کشاورزی مدرن در استان گیلان، گفت: تنها 25 درصد نیروی کار شاغل در گیلان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند و سهم بخش خدمات 48 درصد و صنعت حدود 27 درصد است. مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان همچنین افزود: در کنار پیشبینی آیندهی بازار کار میتوان با برنامهریزی صحیح، اشتغال را به مسیر رفع نیازهای اساسی کشور هدایت کرد. در بخش پایانی این دیدار هم بر اساس گفتوگوهای انجام شده، مقرر گردید به منظور بررسی جامع زمینههای همکاری، نشستهای تخصصی در تراز مدیران و کارشناسان واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی و ادارهی کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار گردد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.