هاتفخبر – آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان توانست ردهی کیفی A آزمون مهارت نوشیدنیها را به عنوان آزمایشگاه همکار استاندارد به دست آورد.
هاتفخبر – آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان توانست ردهی کیفی A آزمون مهارت نوشیدنیها را به عنوان آزمایشگاه همکار استاندارد به دست آورد. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی دانشگاه گیلان، آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه به عنوان آزمایشگاه همکار استاندارد در آزمون مهارت نوشیدنیها موفق به دریافت ردهی کیفی A که بالاترین ردهی کیفیت آزمون آزمایشگاهی است، شد.
شایان گفتن است این مجتمع آزمایشگاهی با برخورداری از دهها دستگاه استراتژیک و پرکاربرد در زمینههای تخصصی، با آمادگی ارائهی خدمات علمی به دانشجویان، استادان، پژوهشگران و مراکز علمی و صنعتی و تحقیقاتی منطقه و کشور، آمادگی انجام آزمونهای استاندارد برای شرکتهای صنعتی و دستگاههای اجرایی استان و کشور همچون ادارههای استاندارد، گمرک، مناطق آزاد تجاری، تجار و… را دارد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.