هاتفخبر – نشست «جلب همكاری مدیران صنایع گیلان» برای گذر از پیک بار امسال(1401)به صورت آنلاین با مدیران ارشد صنعت برق استان برگزار شد و مدیران بسیاری از صنایع استان قول همکاری و مساعدت دادند.
هاتفخبر – نشست «جلب همكاری مدیران صنایع گیلان» برای گذر از پیک بار امسال(1401)به صورت آنلاین با مدیران ارشد صنعت برق استان برگزار شد و مدیران بسیاری از صنایع استان قول همکاری و مساعدت دادند. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان این نشست به طور آنلاین با حضور آرش کردی مدیرعامل شرکت توانیر، مدیران ارشد صنعت برق و نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت و همهی شرکتهای توزیع و برق منطقهای کشور، به منظور بررسی راهکارهای همکاری صنایع برای گذر از پیک مصرف برق 1401 برگزار شد. دراین نشست آرش کردی گفت: بر اساس الگوهای آب و هوایی پیشبینی شده و برنامهریزی انجام گردیده، همهی برنامههای در نظر گرفته به منظور مدیریت بار شبکههای توزیع برق از هفتهی آینده وارد مرحلهی اجرایی میشود و از همهی ظرفیتها به به منظور عبور ایمن و بیدغدغه از تابستان پیش رو استفاده خواهد شد. وی افزود: بین تولید و مصرف ناترازی وجود دارد، اما این ناترازی سال گذشته حدود ۱۵ هزار مگاوات بود و هماکنون با توجه به اقدامات انجام گرفته، رقم این ناترازی چهار تا پنج مگاوات کاهش پیدا کرده است. کردی تاکید کرد: مشارکت مشترکان صنعتی در سراسر کشور در برنامههای کاهش پیک بار، اصل مهم و تاثیرگذار در موفقیت صنعت برق کشور برای تامین برق پایدار است بنا بر این ضروری است که بیشترین و بهترین همکاری ممکن صورت پذیرد تا همگان از نتایج مثبت آن بهرهمند شویم.
آرش کردی افزود: برای تامین برق پایدار صنایع ضروری است که برنامهها به دقت اجرایی شوند و صنایعی که برای تعمیرات سالانه یا تعطیلات تابستانی از مدار خارج میشوند، باید تا ۹۰ درصد بار مصرفی خود را کاهش دهند. وی بیان نمود: همکاری دو وزارتخانه برای گذر از اوج مصرف برق تاکنون بینظیر بوده است. مدیرعامل شرکت توانیر افزود: روزهای شنبه و یکشنبه ۱۴ و ۱۵ خرداد برنامههای مدون همهی شرکتهای برق در سراسر کشور را برای گذر از اوج مصرف مرور میکنیم و از ساعت صفر روز ۱۶ خرداد ماه امسال «طرح راهبری گذر از اوج مصرف برق» به مدت سه ماه تا ۱۵ شهریور اجرا خواهد شد که امیدواریم کاهشی محسوس در مصرف برق در مقایسه با همین مدت در سال گذشته داشته باشیم. وی گفت: بر اساس برنامهریزی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، برای ماه نخست این طرح، کاهش چهار هزار مگاوات، برای ماه دوم ششهزار مگاوات و برای ماه سوم کاهش چهار هزار مگاواتی برق در نظر گرفته شده است. همچنین حمیدرضا پیرپیران معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر نیز در این نشست با اشاره به اینکه با وجود افزایش قابل توجه مصرف انرژی، تاکید شخص وزیر نیرو بر جلوگیری از بروز هرگونه اختلال در تامین برق مشترکان است و به همین منظور ضروری است از همهی امکانات در بخشهای تولید، انتقال و توزیع نیرو به منظور گذر ایمن از تابستان ۱۴۰۱ به کار گرفته شود. وی همچنین استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، متخصصان داخلی، کارشناسان خبرهی شاغل در صنعت برق و دانشگاهیان را راهکاری موثر در افزایش بهرهوری و استفادهی بهینه از امکانات فعلی و جلوگیری از هدررفت سرمایههای ملی دانست و یادآور شد: هماکنون ظرفیت و تاسیساتی قابل قبول در کشور وجود دارد که میتوانیم با استفاده از راهکارهای خلاقانه و ارتباط موثر همهی شرکتهای توزیع برق کشور با یکدیگر از این تاسیسات، حداکثر استفاده را ببریم.
در این نشست همچنین مدیرکل دفتر امور بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به آغاز فصل گرما و ضرورت هماهنگی برای تامین برق کشور گفت: برنامههای تعیین شده بر اساس نیازهای کشور طراحی گردیدهاند و ما امیدواریم این کارها در آرامش و گذر از دوران اوج بار تاثیرگذار باشد. کتایون نعمتپور افزود: در تدوین برنامهها سعی شده است از ظرفیتها به درستی استفاده شود. وی اظهار کرد: در این طرح صنایع فولاد، سیمان، مس، آلومینیوم، سرب، روی، کاشی، سرامیک و صنایع موجود در شهرکهای صنعتی برای کاهش مصرف و جابهجایی بار همکاری خواهند کرد. در ادامه به راهکارهای جلب همکاری مشترکان صنعتی در زمان پیک بار پرداخته شد و حاضران به طرح مسائل و چالشهای موجود پرداختند. گفتنی است در این نشست محمدتقی مهدیزادهمدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان به همراه برخی از معاونان شرکت، بهمن دارابزاده مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقهای گیلان، مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان نیز حضور داشتند و با بررسی مطالب ارائه شده در نشست هر یک در زمینهی نحوهی همکاری مشترک برای گذر از پیک بار 1401 مطالبی مطرح کردند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.