کد خبر : 40447
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۶

در جشنواره‌ی «گیلان قدیم؛ بچه‌های جدید» دانش‌آموزان با مشاغل قدیمی رشت آشنا شدند

در جشنواره‌ی «گیلان قدیم؛ بچه‌های جدید» دانش‌آموزان با  مشاغل قدیمی رشت آشنا شدند

هاتف‌‌خبر- «جشنواره‌ی گیلان قدیم؛ بچه‌های جدید» با حضور شهردار رشت در «دبستان پسرانه‌ی شاهد امام صادق(ع) ناحیه‌ی ۲ رشت» برگزار شد.

هاتف‌‌خبر- «جشنواره‌ی گیلان قدیم؛ بچه‌های جدید» با حضور شهردار رشت در «دبستان پسرانه‌ی شاهد امام صادق(ع) ناحیه‌ی ۲ رشت» برگزار شد.
به گزارش «هاتف‌خبر‌» در این جشنواره بچه‌های دبستانی در حضور مقامات و مسوولان با پوشیدن لباسهای قدیمی و محلی مردم گیلان، شغلهای قدیمی این سامان را احیا کردند.
این جشنواره با حضور سیدامیرحسین علوی شهردار رشت و برخی از اعضای شورای اسلامی این شهر برگزار شد.
«جشنواره‌ی گیلان قدیم؛ کودکان جدید» با هدف معرفی مشاغل سنتی و قدیمی استان گیلان به دانش‌اموزان با حضور مدیر آموزش و پرورش ناحیه‌ی 2 رشت، معاون آموزش ابتدایی اداره‌ی کل آموزش و پرورش استان گیلان، شهرداررشت و برخی از اعضای شورای اسلامی این شهر هفته‌ی گذشته در «دبستان شاهد امام صادق(ع)» برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی اداره‌ی آموزش و پرورش ناحیه‌ی 2 رشت، احمد پورکاظمی مدیر آموزش و پرورش ناحیه‌ی 2 رشت در این آیین حضور یافته و در سخنانی گفته است: برنامه‌های معرفی شغلی در مدارس به منظور اجرای «برنامه‌ی ویژه‌ی مدرسه» در راستای «درس ملی» برگزار می‌شود که می‌تواند شامل معرفی مشاغل سنتی و ازیاد رفته‌ی گیلان قدیم نیز باشد که به صورت عینی در محیطی شاد برای کودکان جدید نمایش داده می‌شود.
زینب کریمی معاون آموزش ابتدایی اداره‌ی کل آموزش و پرورش استان گیلان هم پس از گشایش این جشنواره در سخنانی به تبیین «طرح بوم مدارس» پرداخت.


در این جشنواره مشاغل قدیمی گیلان همچون سماکی، پالان‌دوزی، دلاکی، نوغانداری، چراغ‌سازی، کشاورزی، بزازی و … به کودکان معرفی شد.
به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری رشت، سیدامیرحسین علوی شهردار رشت نیز در این برنامه حاضر شد و در گفت‌وگو با کودکان این دبستان کار ارزنده‌ی آنها را ستود.
شهردار رشت گفت: یکی از کارهای اساسی که می‌توان برای بسط و گسترش فرهنگ بومی در استان گیلان انجام داد: توجه دادن کودکان این سرزمین با فرهنگ و تمدن و پیشینه‌ی غنی استان گیلان و شهر رشت به عنوان مرکز این استان فرهنگی است.


علوی همچنین در جریان این بازدید با دانش‌آموزانی که نقش افراد دارای مشاغل قدیمی و بومی استان گیلان بودند همچون عطاری، بقالی، سماکی، بزازی و… گفت‌وگو کرد و این اقدام آنها را مورد تشویق قرار داد.
ریشه‌های شخصیت و هویت یک جامعه از دوران کودکی افراد آن جامعه شکل می‌گیرد. هر قدر کودکان جامعه نسبت به گذشته و پیشینه‌ی استان و کشورشان بیشتر اطلاعات و آگاهی داشته باشند نفوذ فرهنگیهای بیگانه در این منطقه از جغرافیای طبیعی بدون شک کاهش می‌یابد.

اقداماتی که منجر به افزایش آگاهیهایی دانش‌آموزان از پیشینه و هویت خود در گذشته‌ی این سرزمین منجر گردید همواره مورد حمایت و پشتیبانی «هاتف» قرار می‌گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.