هاتفخبر- مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان گفت: جشنوارهی «تجربهی ماندگار» اقدامی ارزشمند و زیربنایی با نتایج اثرگذار برای پیوند نسلها است.
هاتفخبر- مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان گفت: جشنوارهی «تجربهی ماندگار» اقدامی ارزشمند و زیربنایی با نتایج اثرگذار برای پیوند نسلها است. به گزارش «هاتفخبر» نخستین جشنوارهی ملی تاریخ شفاهی بازنشستگان با عنوان «تجربهی ماندگار» به ابتکار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با مشارکت سازمان تامین اجتماعی برگزار میگردد. دکتر علی حسیننژاد با بیان اینکه این جشنواره با مخاطب قرار دادن فرزندان، نوهها، عروسها و دامادهای همهی بازنشستگان مشمول سازمان تامین اجتماعی، صندوقهای بازنشستگان کشوری، بیمهی روستائیان و عشایر، ضمن فراگیری و امکان مشارکت برای بخش قابل توجهی از شهروندان، گامی بلند در زمینهی فعالیتهای فرهنگی – اجتماعی تلقی میگردد، افزود: این جشنواره اقدامی ارزشمند و زیربنایی با نتایج اثرگذار در بلندمدت برای پیوند نسلها است. وی همچنین اظهار کرد: کرامت بخشیدن به بازنشستگان که به منزلهی گنجینههای خرد و تجربه محسوب میگردند در کنار انتقال تجارب آنها نشأت گرفته از خاطرات و سبک زندگی این قشر و شکلگیری فضای تعاملاتی و گفتمان صمیمانه بین دو نسل از دستاوردها و اهداف این جشنواره خواهد بود. مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان سپس خاطر نشان کرد: علاقهمندان برای ثبت نام و شرکت و کسب اطلاعات بیشتر در زمینهی شرایط و ویژگیهای آثار میتوانند به نشانی: www.tajrobeyemandegar.ir مراجعه نمایند.
آخرین مهلت برای شرکت در این جشنواره که جایزهی نقدی نفیس و متفاوت همچون 10 هدیهی 50 میلیون تومانی، 100 هدیهی 20 میلیون تومانی و اعطای هدیهی دو میلیون تومانی به آثار قابل قبول، 10 روز دستیاری وزیر، اعطای امریهی سربازی و یک تا سه ماه کارورزی و آموزش در شرکتهای تابعهی وزارتخانه است تا پایان روز 15 اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ خواهد بود. در ارتباط با برگزاری این جشنواره معاون وزیر کار گفت: از شیوههای تبدیل دانش ضمنی به دانش صریح، تدوین تاریخ شفاهی از تجارب زندگی فردی و اجتماعی است که در این جشنواره اولویت این ارتباط بین نسلی با جوانان گام دوم و با محوریت جوانان عضو خانوادهی بازنشستگان است. معاون وزیر کار افزود: فرزندان، نوهها، عروسها و دامادهای بازنشستگان به سراغ این عزیزان خواهند رفت و ضمن مصاحبه و شنیدن دستاوردها و تجارب آنها؛ فراز و فرودها، پیروزیها و شکستها، ضعفها و قوتها، لذتها و رنجها و دستاوردهای گرانبهای راه طی شدهی زندگی بازنشستگان، این گنجینههای ارزشمند را تدوین و به دبیرخانهی این جشنواره ارسال میکنند. محمد چکشیان گفت: برای انجام مصاحبه و همچنین تدوین و پیادهسازی آن در قالب فایل word، راهنمای تفصیلی در سایت «تجربهی ماندگار» به نشانی اینترنتی: www.tajrobeyemandegar.ir قرار گرفته است و شماره همراه ۰۹۱۹۲۲۳۵۱۲۲ نیز به صورت شبانهروزی، پاسخگوی سوالات و پذیرای پیشنهادات خواهد بود. علاوه بر این شاخصهایی برای تدوین مکتوب آثار، در همین سایت قرار گرفته است که شرکتکنندگان تنها با رعایت همین چند شاخص میتوانند برندهی هدیه این جشنواره شوند. چکشیان با بیان اینکه شرکتکنندگان تنها با رعایت چند شاخص حداقلی میتوانند برندهی هدیهی ۲۰ میلیون ریالی این جشنواره شوند؛ افزود: ۱۰ جایزهی ۵۰۰ میلیون ریالی، ۱۰۰ جایزهی ۲۰۰ میلیون ریالی جوایز ویژه و ۱۰ روز دستیاری وزیر، اعطای امریه سربازی و یا ۱ تا ۳ ماه کارورزی و آموزش در شرکتها و مجموعههای تابعهی وزارت و حمایت از چاپ و انتشار آثار برتر، جوایز متفاوت این جشنواره است. معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: فرزندان، نوهها، عروسها و دامادهای بازنشستگان میتوانند تا ۱۵ اردیبهشت ماه امسال با بازنشستهی خانوادهی مصاحبه کنند و پس تدوین و پیادهسازی در قالب فایل word، آن را در سایت جشنوارهی «تجربهی ماندگار» بارگذاری کنند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.