هاتفخبر – «لابهلای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفتهی گذشته «گفته» یا «شنیده» شده است، دارد. به نظر تهیهکنندگان این مطالب، خواندن آنها میتواند برای مخاطب جالب توجه نیز باشد.
هاتفخبر- از واپسین روزهای سال ۱۴۰۰ تخریب و بهسازی واحدهایی از «بیمارستان پورسینای رشت» در زمین «کلینیک پیشین امام رضای این بیمارستان»،« پاویون پزشکان»، «واحدهای اداری، مالی و ریاست بیمارستان پورسینای کنونی رشت» آغاز شده است.
تخریب واحدهایی از «بیمارستان پورسینای رشت» به همین منظور در دستور کار قرار گرفت که مدیر «بیمارستان پورسینای رشت» در توضیح این شرایط خبر داد: این بیمارستان در زمین «کلینیک پیشین امام رضا، پاویون پزشکان، واحدهای اداری، مالی، ریاست و مدیریت» بهسازی میشود.
قرار است «بیمارستان جدید ۳۵۰ تختخوابی پورسینای رشت» در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع در هشت طبقه با ۱۵۰ میلیاردتومان اعتبار اولیه ساخته شود.
شنیدهها حاکی است اجرای این پروژهی بزرگ همچون بسیاری از پروژههای اصلی شهر رشت به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیای سپاه پاسداران سپرده شده است.
گویا مطالعات اجرای این بیمارستان از سال ۱۳۹۸ آغاز شده و سال گذشته(۱۴۰۰) با «قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا» هم قرارداد ساخت این بیمارستان جدید به امضا رسیده است.
هاتفخبر – صبح روزسهشنبه شانزدهم فروردین ماه ۱۴۰۱ شماری از کارکنان شهرداری رشت در اعتراض به کاهش حقوق و دستمزدشان ، برابر ساختمان استانداری گیلان در «خیابان معلم رشت» تجمع اعتراضی کردند.
این عده که تعدادشان بیش از ۲۵۰ نفر برآورد میشد از کارگران شهرداری رشت بودند که برای پیگیری مشکلاتشان برابر استانداری گیلان تجمع کردند و خواستار ملاقات و گفتوگو با دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان بودند.
به گفتهی این کارگران گویا با شکایت یک شاکی خصوصی مبنی بر غیرقانونی بودن پرداخت مبالغی با عنوان «حق وصول» و «حق تلاش» به کارکنان شهرداریهای سراسر کشور و بر اساس حکم صادرهی دیوان عدالت اداری که روز پنجم اسفند ماه 1400 صادر شد، این مبالغ از حقوق کارگران و کارکنان شهرداریها حذف شده و میزان عیدی آنها هم کاهش یافته است.
کارگران معترض برای پیگیری موضوع و همچنین انتقال مطالب به مقامات درخواست میکردند که با استاندار گیلان ملاقات کنند، که این میلاقات ممکن نشد.
به گفتهی برخی کارگران معرض شهرداری که در برابر در ورودی ساختمان استانداری گیلان تجمع کردهبودند، بر اساس این حکم، حدود سه میلیون تومان از حقوقشان کم شده است.
هاتفخبر- بسیاری از رسانههای گروهی به نقل از یکی از نمایندگان شهرستان رشت مجلس شورای اسلامی نوشتند که وی بر عزل مسببان بروز حادثهی مشهد تاکید کرده است.
بر پایهی خبری که «ایلنا» منتشر کرد مهندس جبار کوچکینژاد در این باره گفته است که: دولت در تصمیمگیری و اعلام سیاستهای اجرایی خود دچار تعلل است و این تعلل و تصمیمات نسنجیده دولت دارد کمکم مشکلساز میشود.
وی این موضع را در قبال حوادثی که در پی جلوگیری از ورود زنان به استادیوم هنگام مسابقهی فوتبال تیم ملی ایران با لبنان، رخ داد؛ اتخاذ کرد و اظهار نمود: دشمنان نظام همواره سعی میکنند که هر مشکل کوچک داخلی را به بیرون گره بزنند و چالش به وجود آورند.
کوچکینژاد افزود: به اعتقاد من بداخلاقی خاصی در مشهد رخ داد و باید وزیر کشور گزارش خود را سریعاً به دولت بدهد و واقعاً با آنهایی که تعلل و خطا کردند، آنهایی که بلیت فروختند و سپس از ورود زنان جلوگیری کردند، برخورد شود.
وی ادامه داد: این افراد باید از سمت خود عزل شوند، تا دیگران درس عبرت بگیرند. نمایندهی شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تعداد افرادی که مسبب این ماجرا بودند مشخص است، چرا که در سه زمینهی «وزرش»، «انتظامی» و «وزارت کشور» خلاصه میشوند و از این سه حوزه نیز خارج نیست؛ یک تعدادی را باید عزل کنند تا برای همهی مدیران درس عبرت باشد.
هاتفخبر – در یک یادداشت عجیب و غریب «روزنامه اطلاعات» از ممنوعیت پخت «نان بربری» در ماکو در ماه رمضان خبر داد و نسبت به این موضوع واکنشی تند از خود نشان داد.
این روزنامه با انتقاد از اقدام یاد شده نوشت: با چه قماش طنزهایی باید بر دین و اعتقاد و شریعت مردمان هجوم کرد، تا باورمان شود، نفوذ و نفوذی همیشه پنهان و آشکارا در سایت نطنز و فردو سایهی شومش را نمیگسترَد؟ و محتمل، بلکه حتمی است، که در قامت صیانت از روزهداری مردم- حتی کسانی که دارای عذر هستند- نیز این سایه درانداخته شود.
«نان بربری» این بار سوژهای شده است برای گردش شلختهوار در فضای مجازی و دست به دست شدن توسط رندان تمسخرگر؛ نه تمسخر بانیان، بل استهزای راویان درست دین.
میزان بیسوادی و خودشیرینسازی و بلکه شیرینعقلی بعضی کسان تا کجا باید باشد، که پخت «نان بربری» در صبح رمضان در شهرستان ماکو را نماد منکر بدانند و از باب مبارزه با این منکر، دستور توقف صبحگاهیاش را بدهند!؟… و اگر در جاهای دیگر انواع نانهای دیگر نماد صبحانه باشند، باید آیا منتظر توقف صبحگاهی آن خمیرهای زبان بسته هم باشیم!؟
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.