هاتفخبر – دکتر محمد اسماعیل هنرمند مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان به اجرای طرح تبدیل شبکهی سیمی به کابل خودنگهدار به عنوان «طرح تابآوری شبکهی برق» اشاره کرد و گفت: از آغاز سال گذشته به منظور افزایش ضریب پایداری شبکهی برق و تامین برق پایدار برای مشترکان گیلانی اجرای این طرح با سرعت و جدیت در دستور کار قرار گرفت.
هاتفخبر – دکتر محمد اسماعیل هنرمند مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان به اجرای طرح تبدیل شبکهی سیمی به کابل خودنگهدار به عنوان «طرح تابآوری شبکهی برق» اشاره کرد و گفت: از آغاز سال گذشته به منظور افزایش ضریب پایداری شبکهی برق و تامین برق پایدار برای مشترکان گیلانی اجرای این طرح با سرعت و جدیت در دستور کار قرار گرفت. به گزارش «هاتفخبر» وی همچنین افزود: در فاز اول اجرای این طرح یکهزار کیلومتر شبکهی فرسوده با صرف هزینهیی افزون بر ۱۲۰ میلیارد تومان به کابل خودنگهدار مجهز شد و در فاز دوم نیز قرار شد یکهزار کیلومتر دیگر در سال ۱۴۰۰ با اعتبار۱۴۰ میلیارد تومان در استان گیلان اجرایی شود. به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان به همین منظور و با هدف افزایش ضریب اطمینان شبکه و رفاه حال مردم اجرای طرح تابآوری خطوط فشار متوسط در شهرستان خمام چهار هزار و 200 متر شبکهی 20 کیلوولت فرسوده با سیمهای جدید جایگزین شد و با اجرای این پروژه، اجرای این طرح از میزان تعهد شده نیز فراتر رفت. در این باره دکتر محمداسماعیل هنرمند گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ و با پیادهسازی «طرح تابآوری شبکههای فشار متوسط» ضریب اطمینان و پایداری شبکههای توزیع برق استان پیشرفتی بسیار چشمگیر داشته است.
وی افزود: نهم اسفند ماه امسال هم چهار هزار و ۲۰۰ متر شبکهی فرسودهی فشار متوسط در دو فیدر چینیسازی و چوکام شهرستان خمام با اعتباری معادل چهارهزار و ۸۷۰ میلیون ریال با سیمهای جدید جایگزین شد تا موجبات رفع آسیبپذیری شبکه فراهم شود. هنرمند اضافه کرد: این طرح مهم با فعالیت پتج اکیپ عملیاتی و با ۳۰ نفرساعت به اجرا در آمد. رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان خاطر نشان کرد: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون یکهزار و ۳۶ مرحله «طرح تابآوری» با فعالیت سه هزار و ۹۵۹ اکیپ به اجرا درآمده و با انجام این طرح با صرف هزینه ۳۰۴ هزار و ۳۵۶ میلیون ریال، نزدیک به دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکهی فشار متوسط و ۱۸۷ فیدر مورد اصلاح و بهسازی قرار گرفته است. وی تاکید کرد: مجموعهی اجرای این طرحها و اقدامات در راستای رفاه مشترکین و تامین برق پایدار برای مردم شریف استان به ویژه در زمان وقوع بحرانهای طبیعی به بهرهبرداری رسیده است. دکتر هنرمند همچنین به اجرای «طرحهای تابآوری» در شهرستان خمام نیز اشاره کرد و افزود: در شهرستان خمام تاکنون ۱۷ مرحله از این طرح با اعتباری معادل ۱۰ هزار و ۱۵۰ میلیون ریال به اجرا درآمد و ۵۴ اکیپ برای اصلاح نزدیک به ۱۵ کیلومتر و شش فیدر به فعالیت پرداختهاند. شایان گفتن است در اجرای این طرح در خمام علی اکبر جوهری معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ و آرش واقف مدیر امور توزیع برق خمام نیز حشور داشته و از تلاش پنج اکیپ عملیاتی در اجرای طرح نیز قدردانی به عمل آمد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.