هاتفخبر – مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان از بهرهمندی 53 خانوار عشایری استان گیلان از نعمت برق از طریق پنلهای قابل حمل خورشیدی با اعتباری افزون بر چهار میلیارد و 300 میلیون ریال تا پایان سال 1400 خبر داد.
به گزارش «هاتفخبر» دکتر محمداسماعیل هنرمند با بیان اینکه 950 هزار نفر از ساکنان استان را جمعیت روستایی و عشایری تشکیل میدهند، اظهار کرد: این شرکت مفتخر است که به بیش از یک میلیون و 500 هزار مشترک برق، با شبکهیی به طول 30 هزار کیلومتر خدمترسانی مینماید.
وی گفت: با توجه به دستورالعملهای ارسالی وزارت نیرو مبنی بر تسریع در روند محرومیتزدایی، ایجاد نشاط و زدودن غبار محرومیت از سیمای عشایر و روستاییان، بهرهمندی 53 خانوار عشایری استان گیلان از انرژی پاک برق به وسیلهی سامانهی قابل حمل فتوولتائیک و برقدار نمودن همهی روستاهای بیش از 10 خانوار که مشکل مجوز از ادارهی کل منابع طبیعی نداشتند را گامی مهم در راستای تبیین رسالت عدالتمحوری و توزیع عادلانهی منابع و امکانات میدانیم.
رئیس هیات مدیرهی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان با اشاره به نقش مهم عشایر در پویایی اقتصاد و توسعهی تولید استان گفت: این پروژه همزمان با سراسر کشور در «روز ملی روستا و عشایر» در استان گیلان آغاز شده است که در اجرای آن 53 خانوار عشایری استان با اعتباری برابر با چهار هزار و300 میلیون ریال از نعمت روشنایی با تکیه بر انرژی پاک خورشیدی از طریق پنلهای سیار برقدار میشوند.
وی در زمینهی برخورداری مناطق روستایی از نعمت روشنایی برق نیز تاکید کرد: با توجه به پایان برقرسانی به روستاهای بیش 10 خانوار در استان گیلان با انجام کارهای مطالعاتی و جذب اعتباری نزدیک به 60 میلیارد ریال در طول امسال 11 روستا به صورت فتوولتائیک و احداث شبکه برقدار خواهند شد که تاکنون عملیات برقرسانی چهار روستا به پایان رسیده و بقیه در دستور کار قرار دارد.
دکتر هنرمند همچنین اظهار کرد: هماکنون تاکنون با اعتبار ۳۰ هزار و 577 میلیون ریالی چهار روستای هدی، لتنپرت، کلمر و کلستان از توابع شهرستانهای تالش و لاهیجان با بیش از 181 خانوار از نعمت برق بهرهمند شدهاند.
وی در ادامه افزود: فرآیند اداری و اجرایی برقرسانی به روستاهای گودی گوابر املش(خورشیدی)، وزنه سر تالش (احداث شبکه)، شیروا و دشت دامن رضوانشهر(احداث شبکه) و نیز پرمکوه و مازیکله پشته رودسر(احداث شبکه) با اعتباری افزون بر ۲۹ هزار و 100 میلیون ریال در قالب تفاهمنامهی برقرسانی سال 1400 در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در زمینهی افزایش رفاه مناطق کمبرخوردار روستایی با اجرای «طرح بهارستان» هم تاکید کرد: برای اجرای این طرح در استان در پنج محور «جابهجایی و مقاومسازی پایههای برق معابر روستایی»، «اصلاح و احداث روشنایی معابر عمومی در روستاها»، «تقویت شبکه و تامین ولتاژ مطمئن مشترکین روستاها»، «اصلاح فرسودگی شبکه از جمله پایه و سیم» و «بازآرایی و تعدیل بار فیدرهای فشار ضعیف شبکههای روستایی» برنامهریزی صورت پذیرفته است.
وی گفت: اجرای این پنج برنامه با اعتبار دو میلیون و ۹۸۷ هزار و 670 میلیون ریال مجموعاً جمعیتی نزدیک به 230 هزار نفر را زیرپوشش قرار خواهد داد و در اجرای آن ششهزار و 361 جابهجایی پایههای برق، سه هزار و 891 کیلومتر اصلاح شبکه، ۹ هزار و 287 روشنایی معابر و احداث 361 ترانسفورماتور با ظرفیت ۳۵ هزار و 470 کيلوولت آمپر اجرایی خواهد شد.
محمداسماعیل هنرمند سپس بیان نمود: از ابتدای سال 1400 تاکنون و در راستای افزایش پایداری شبکههای توزیع برق روستایی،280 کیلومتر از شبکهی فرسودهی سیمی با کابل خودنگهدار با اعتباری معادل000 415 هزار میلیون ریال، جایگزین شده است.
وی در همین زمینه افزود: برای افزایش پایداری شبکههای برق در مناطق کمبرخوردار روستایی نسبت به جابهجایی یکهزار و 250 تیر برق سست و قدیمی با پایههای جدید، اصلاح 165 کیلومتر شبکه، یکهزار و 155 مورد اصلاح روشنایی معابر، احداث 167 دستگاه ترانسفورماتور با ظرفیت ۱۶۵ هزار مگاولت آمپر جمعاً با اعتباری معادل یک میلیون و ۵۵۰ هزار و 768 میلیون ریال اجرا و به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان سپس اظهار کرد: همچنین از ابتدای امسال، برای تامین برق ۹ هزار و 90 تک خانوار روستایی بودن برق با اعتباری برابر با ۴۳۰ هزار و 400 میلیون ریال اقدام شده است.
دکتر محمداسماعیل هنرمند در پایان گفت: استان گیلان مجموعاً دارای دو هزار و 590 روستا است که از این تعداد دو هزار و566 روستا تا پایان شهریور ماه 1400 برقدار شدهاند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.