کد خبر : 33356
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

تولید محصول سالم و استاندارد در گیلان آموزش داده می‌شود

تولید محصول سالم و استاندارد در گیلان آموزش داده می‌شود

هاتف‌خبر – مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از اجرای پروژه‌ی «آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان» در طول سال۱۴۰۰ خبر داد.

هاتف‌خبر – مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از اجرای پروژه‌ی «آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان» در طول سال۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش «هاتف‌خبر» حمید منشی زاده گفت: این پروژه امسال با تاکید بر توان‌افزایی جوامع محلی بر اساس اجرای تفاهمنامه‌ی همکاری بین معاونت امور زنان و خانواده‌ی ریاست جمهوری وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۰ در سه شهرستان گیلان در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه آموزش و ترویج تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد برای سه محصول لوبیا، گوجه‌سبز و توت‌فرنگی در سه شهرستان آستانه‌ی اشرفیه، لنگرود و لاهیجان اجرا شد، اظهار کرد: هدف کلی اجرای این طرح فراهم نمودن زمینه‌ی ایجاد و توسعه‌ی کسب و کار برای خانوارهای روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده، ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات گواهی شده است.


مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین گفت: سال گذشته این طرح برای ۱۰ محصول اصلی و مهم استان گیلان همچون مرکبات، فندق، بادام‌زمینی، برنج، کیوی، لوبیا، کدو، هندوانه، زیتون و چای در پنج شهرستان رودسر، آستانه‌ی اشرفیه، لنگرود، رودبار و لاهیجان اجرا و موفق به دریافت کد شناسایی و گواهی استاندارد محصول شد.
وی همچنین افزود: تاکنون با تشکیل کارگروه تخصصی استان و شهرستان، هماهنگی با مدیران کنترل کیفیت و شرکت بازرسی، «آزمون آب و خاک» در آزمایشگاه دارای تاییدیه‌ی سازمان استاندارد انجام گرفته و در سامانه‌ی وزارت جهاد کشاورزی نیز ثبت شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.