هاتفخبر – در طول سالهای گذشته هر قدر روی حل مسالهی پسماندهای استانهای شمالی کشور تمرکز شد، اعتبار تخصیص یافته و برنامهریزی گردیده است اما هنوز مردم نتیجهیی عملی نمیبینند.
هاتفخبر – در طول سالهای گذشته هر قدر روی حل مسالهی پسماندهای استانهای شمالی کشور تمرکز شد، اعتبار تخصیص یافته و برنامهریزی گردیده است اما هنوز مردم نتیجهیی عملی نمیبینند. در استان گیلان ساخت تصفیهخانهی شیرابهی زبالهها و همچنین نیروگاه زبالهسوز و پشتیبانی از کارخانهی کود آلی دنبال شد اما هنوز نتیجهی ملموس این سه اقدام اساسی برای مردم تبیین نشده است و به نظر میرسد اگر اعتباراتی جدید هم اختصاص یابد این چاه ویل پر شدنی نیست. اینها را گفتیم تا به این اظهارنظر یکی از مقامات و دستاندرکاران برسیم که این گفته تاکید کرده است: یکهزار میلیارد تومان برای مدیریت پسماندهای استانهای ساحلی کشور اختصاص یافته است. به گزارش «ایرنا» معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در این باره گفت: یکهزار میلیارد تومان برای کمک به حل معضلات مرتبط با پسماندهای استانهای ساحلی کشور تخصیص یافته است.
علی قربانی در آیین افتتاح نخستین خاکچال دفن بهداشتی زبالهها استان مازندران و در شهر قائمشهر، توجه دولت دوازدهم به حل معضل زباله در کشور را بیسابقه توصیف کرد و گفت: تنها در سال گذشته بودجهی شهرداریها و دهیاریهای کشور یکصد هزار میلیارد تومان بود که این مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان بیشتر از بودجهی عمرانی کشور است. وی حل معضل زباله در کشور را نیازمند مشارکت و همکاری بخش خصوصی و آگاهسازی مردم از طریق فرهنگسازی دانست و گفت: اولین گام در توسعهی کشور تمرکززدایی و واگذاری اختیارات به مردم با نظارت و برنامهریزی است. به هر حال کسی در این بین توضیح نداده است که با همهی مجموعه اقداماتی که در طول سالهای گذشته در زمینهی مدیریت پسماندهای استانهای شمالی کشور صورت گرفته چرا هنوز گیلان، مازندران و گلستان با مسالهی بغرنج زبالهها درگیر هستند؟! بسیاری از مردم پس از انتشار این خبر اعتقاد داشتهاند که این اعتبار هم تکه تکه میشود و مشکل زبالههای استانهای شمالی کشور همچنان پا بر جا خواهد ماند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.