هاتفخبر – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه محصولات سبزی و صیفی دارای ارزش اقتصادی بسیاری هستند گفت: در استان گیلان افزون بر ۱۹۵ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی به عمل میآید.
هاتفخبر – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه محصولات سبزی و صیفی دارای ارزش اقتصادی بسیاری هستند گفت: در استان گیلان افزون بر ۱۹۵ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی به عمل میآید. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی این سازمان، سیدعلی موسوی با اشاره به اينکه مجموع زمینهای استان گیلان ۴۲۷ هزار و ۳۸۷ هکتار است اظهار کرد: از این میزان مجموع ۳۱۵ هزار و ۶۵۰ هکتار زمین زراعی و افزون بر۲۰ هزار هکتار یعنی در حدود شش درصد به کشت محصولات سبزی و صیفی اختصاص دارد. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سپس افزود: در این سطح افزون بر ۱۹۵ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید میشود. وی با اشاره به اینکه این محصولات عموماً در بازارهای محلی به فروش میرسند، تصریح کرد: تولید بیشتر محصولات سبزی و صیفی در استان گیلان تابستان بوده که شامل هندوانه، خربزه، خیار، گوجهفرنگی، بادمجان و دیگر سبزیجات جالیزی است. موسوی گفت: محصولات سبزی و صیفی دارای ارزش اقتصادی بسیاری هستند و با توجه به اینکه متنوع بوده، قابلیت کاشت در محیطهای کوچک و محدودی همچون باغچهها و نیز مزارع چندین هکتاری را داشته و زمان رشد کوتاه نسبت به دیگر محصولات زراعی دارند. همچنین به راحتی به فروش میرسند.
در هفتههای اخیر قیمت محصولات صیفی همچون پیاز، کاهو، سیبزمینی، خیار، گوجهفرنگی و سبزی با افزایش بسیاری در بازار روبهرو شده که هر یک از مسوولان دلایل خاصی را برای این گرانیهای این محصولات در بازار مطرح کردهاند. با توجه به اینکه ماه رمضان فرا رسیدن مردم بیش از پیش نگران ادامهی روند افزایش قیمت سبزی و صیفی و همچنین آشفتگی بازار قیمت این محصولات هستند. در حالی که بسیاری از مسوولان کاهش قیمت این محصولات را با افزایش عرضهی آنها به بازار و بازگشت آرامش به بازار سبزی و صیفی میدهند اما واکنش مردم نشان میدهد که همچنان از قیمت محصولات سبزی و صیفی در بازار نگران هستند و اعتقاد دارند که قیمت این تولیدات مورد نیاز روز نسبت به هفتههای گذشته نه تنها روند کاهشی نداشته بلکه در بسیاری از موارد با افزایش نیز روبهرو بوده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.