هاتفخبر – هنر چند مسوولان بهداشت و درمان استان گیلان از افزایش آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای استان خبر میدهند اما این وضعیت خطرناک در سایهی کمکاریهای دولتمردان در واکسینهکردن افراد جامعه، با بیتفاوتی مردم روبهرو میشود.
هاتفخبر – هنر چند مسوولان بهداشت و درمان استان گیلان از افزایش آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای استان خبر میدهند اما این وضعیت خطرناک در سایهی کمکاریهای دولتمردان در واکسینهکردن افراد جامعه، با بیتفاوتی مردم روبهرو میشود. به گزارش «هاتف» مدیر گروه بیماریهای مرکز بهداشت استان گیلان به نوشتهی «ایرنا» از افزایش آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای استان در چند روز اخیر خبر داده است. دکتر حسن رخشاد روز سهشنبه در این زمینه گفت: هماکنون ۳۲۸ بیمار مبتلا به «کووید – ١٩» در بیمارستانهای استان گیلان بستری هستند. وی تعداد بیماران بدحال مبتلا به «ویروس کرونا» در بخش مراقبتهای ویژه را ٨١ بیمار عنوان کرد و افزود: افزایش آمار بستریشدگان بیانگر آن است که دورهمیها، مسافرتها و بیتوجهی به شیوع این ویروس در استان گیلان اثر خود را گذاشته است. مدیر گروه بیماریهای مرکز بهداشت استان گیلان سپس خاطر نشان کرد: از مسافران و مردم استان به طور جدی درخواست میکنیم که نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه از انتشار «ویروس کرونا» حساسیت و دقت لازم داشته باشند. وی با بیان اینکه بر اساس آخرین گزارشها رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور به کمتر از ۶۰ درصد رسیده است، بیان کرد: در استان گیلان رعایت این پروتکلها کمتر از میانگین کشوری نیز هست.
به نظر میرسد انفعال دولمتردان در زمینهی واردات واکسن «کرونا ویروس» سبب شده است که مردم کمتر به این مساله توجه داشته باشند و کمکم از رعایت موازین بهداشتی عدول کنند. با بسیاری از شهروندان که صحبت شده آنها خواستار سرعت عمل دولت در واردات واکسن کرونا به کشور و واکسینه نمودن آحاد گوناگون اجتماع بودهاند. مردم میگویند چرا در حالی که بسیاری از کشورهای منطقه در زمینهی واکسیناسیون کرونا بسیار موفق بودهاند کشوری با سابقه و پیشینهی غنی هموچون ایران باید هنوز در ابتدای این مسیر باشد؟ شهروندان تاکید میکنند، آنها تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند و چه زمانی را میتوانند به عنوان آغاز واکسیناسیون جامع مردم بدانند؟ مردم میگویند اتینکه دائماً به آنها فشار وارد شود که به مسافرت، گردش، تفریح، کوه، جنگل و… نروند و به جریمهی خودروهای عبوری در ساعت منع عبور و مرور هم مبادرت ورزیده شود، آیا دردی را از جامعهی امروزی رفع خواهد کرد؟ پرسش اساسی بسیاری از تودههای اجتماعی امروز این است که دولتمردان به جای شعار دادن و تعریف و تمجید از عملکرد خود، تاریخی را مشخص کنند که مردم از این درد و بیماری فراگیر خلاصی خواهند یافت!
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.