کد خبر : 32060
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۶

چرا گیلانیان به برنج خارجی گرایش یافته‌اند

چرا گیلانیان به برنج خارجی گرایش یافته‌اند

هاتف‌خبر – کارشناسان اقتصادی می‌گویند که در ماه‌های گذشته گرایش گیلانیان به خرید برنجهای خارجی افزایش یافته است.

هاتف‌خبر – کارشناسان اقتصادی می‌گویند که در ماه‌های گذشته گرایش گیلانیان به خرید برنجهای خارجی افزایش یافته است.
به گزارش «هاتف‌خبر» کاهش مصرف برنج ایرانی در سبد خانواده‌های شهری و روستایی به دلیل گرانی برنج مرغوب گیلان هم‌اکنون کاملاً مشهود است.
مردم به دلیل گرانی برنجهای مرغوب گیلانی آرام آرام به سمت برنج وارداتی گرایش یافته‌اند اما هر چند هنوز این برنجها به ذائقه‌ی گیلانیان خوش ننشسته‌است اما کارشناسان اقتصادی می‌گویند افزایش قیمت برنج در استانهای گیلان و مازندران و دیگر استانهای صاحب کشت و کار برنج داخلی، توان خرید برنجهای مرغوب داخلی را از مردم گرفته و بسیاری از آنها ناچار هستند از برنجهای بی‌کیفیت یا کم‌کیفیت خارجی استفاده کنند.


علاوه بر بی‌کیفیت بودن برنج خارجی، عطر و طعم آن به هیچوجه با برنجهای مرغوب گیلان تناسب ندارد و این موضوع سلامت را هم باید مورد تاکید قرار داد که برنجهای وارداتی با درجه‌ی آرسنیک بالا ارائه می‌شوند. این در حالی است که به گفته‌ی دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران، سطح سم آرسنیک برنجهای وارداتی به کشور کمتر از استاندار جهانی است و برنج وارداتی با سطح آرسنیک مورد تائید وزارت بهداشت و استاندارد کشور گران تمام می‌شود، بنا بر این از مراجع مربوطه می‌خواهیم که اجازه دهند مقدار آرسنیک برنج بالاتر باشد چون در این صورت می‌توان برنج را ارزانتر وارد کشور کرد.
گفتنی اینکه وجود سم آرسنیک در برنجهای وارداتی در سالهای گذشته به یکی از نگرانیهای جدی مردم و مسوولان در زمینه‌ی عرضه‌ی برنج خارجی بوده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.