هاتفخبر – نشست فصلی مربیان و رابطان ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان به دلیل شرایط کرونایی در بستر فضای مجازی برگزار شد.
هاتفخبر – نشست فصلی مربیان و رابطان ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان به دلیل شرایط کرونایی در بستر فضای مجازی برگزار شد. به گزارش «هاتفخبر» در این نشست که با محوریت کارگاههای برخط و شیوههای بهرهگیری از فضای مجازی در ارائهی طرحهای ادبی به کودکان و نوجوانان با حضور فروغ شایگان کارشناس مسوول مدیریت آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همراه بود بر فعالیتهای کتابمحور، مؤلفههای لذت خواندن و تجربهاندوزی تاکید شده است. کارشناس مسوول آفرینشهای ادبی کانون کشور در این نشست مجازی ضرورت استفاده از فرصتهای فضای مجازی و لزوم جهتدهی به اعضا برای مطالعه کتاب و دیگر منابع مطالعاتی را خاطرنشان کرد و ارائهی الگوهای درست و معرفی نمونههای مناسب به کودکان و نوجوانان را مهم و نیازمند توجه مربیان توصیف نمود. فروغ شایگان از زاویهی دید و نگاه متفاوت یک مربی ادبی نیز سخن گفت و با ارزشمند برشمردن این مزیت گفت: آموزش این هنر به مخاطب میتواند از دستاوردهای تعامل سازندهی مربی و عضو به شمار رود. نویسندهی کتاب «نوشتن خلاق» در پایان به اهمیت فرصتسازی از تهدیدهای کرونایی پرداخت و استفادهی مناسب از کارگاههای برخط عمومی کانون را برای ارتقای توانمندیهای ادبی اعضا ضروری دانست.
کارشناس مسوول آفرینشهای ادبی کانون استان گیلان نیز از تلاشهای رابطان و مربیان ادبی این مجموعهی فرهنگی قدردانی کرد. حمیرا خدابنده به نقش فعالیتهای ادبی در کشف و پرورش استعدادهای فکری و ذوقی آیندهسازان و شاخصههای مربی ادبی وهمچنین استفاده از ابزار ادبیات، فرهنگ، هنر و اجرای فعالیتهای کتابمحور تاکید کرد. وی تعامل مثبتو سازندهی مربی و اعضای کانون را یادآور شد و با مهم و ضروری دانستن فرآیند بحثوگفتوگو خاطر نشان کرد: این موضوع میتواند با هموارسازی مسیر رشد ذهنی و زبانی کودک و نوجوانان، به پویایی هرچه بیشتر آنها کمککند. اشتراکگذاری تجربههای سازنده و معرفی شخصیت، کتابها و خواندن اثر شیونفومنی از شاعران نامآشنای گیلانی، پایانبخَش این نشست مجازی بود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.