هاتفخبر – همزمان با «هفتهی پژوهش و فناوری» با هدف گسترش فعالیتهای مرتبط با نخبگان و فراهم نمودن زمینههای همکاری مشترک، تفاهمنامه همکاری ین بنیاد نخبگان استان گیلان و دانشگاه فنی و حرفهای استان به امضا رسید.
هاتفخبر – همزمان با «هفتهی پژوهش و فناوری» با هدف گسترش فعالیتهای مرتبط با نخبگان و فراهم نمودن زمینههای همکاری مشترک، تفاهمنامه همکاری ین بنیاد نخبگان استان گیلان و دانشگاه فنی و حرفهای استان به امضا رسید. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان در نشستی که روز چهارشنبه 26 آذر ماه امسال در دانشگاه فنی و حرفهای استان گیلان و با حضور دکتر مسعود اصفهانی و دکتر رسول شمشادی برگزار شد این تفاهمنامه با هدف افزایش فعالیتهای مرتبط با نخبگان و فراهم شدن زمینهی همکاریهای مشترک برای استعدادیابی بین دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای استان گیلان و استفاده از ظرفیتهای طرفین برای توانمندسازی و فراهم نمودن اثرگذاری نخبگان در جامعه، به امضا رسید. در این نشست دکتر شمشادی با اشاره به سوابق طولانی آشنایی و دوستی خود با دکتر اصفهانی اظهار امیدواری نمود که انعقاد این تفاهمنامه بتواند مسیر دستیابی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای استان گیلان به بنیاد نخبگان استان گیلان را تسهیل نماید. وی دانشگاه فنی و حرفهای را دانشگاه مولد و کارآفرین توصیف کرد و گفت: انتظار از دانشگاه فنی و حرفهای این است که دانشگاه کارآفرین و مولد در رشتههای فنی، کشاورزی و صنعتی باشد و بتواند زندگی مردم را غنی نموده و بهبود ببخشد و این رسالت میتواند با کمک سازمانهای دیگر همچون بنیاد نخبگان استان گیلان عملی شود. دکتر شمشادی سپس با ارائهی گزارشی از موفقیتهای اعضای هیات علمی این دانشگاه در «هفتهی پژوهش و فناوری» امسال، تجاریسازی و کارآفرینی از یافتههای علمی را از اهداف دیگر این دانشگاه دانست. دکتر اصفهانی هم در سخنانی اظهار امیدواری کرد: سابقهی طولانی دوستی با دکتر شمشادی سبب تقویت بیشتر و استحکام همکاریهای دو مجموعه بشود. وی موفقیت پژوهشگران برتر دانشگاه فنی و حرفهای حاضر در این نشست را به آنان تبریک گفت و اظهار امیدواری نمود: تا آنان الگویی بشوند برای دیگر عزیزان دانشجو و این راه درخشان آنان ادامه پیدا کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با توجه اینکه حالا رویکرد دانشگاهها هدف دادن به جامعه و رونق زندگی افراد اجتماع بوده و شعار بسیاری از دانشگاههای نسل چهارم و پنجم این است که ما میخواهیم تمدنسازی کنیم و ما میخواهیم زندگی انسانها را متعالی کنیم یعنی دانشگاهها شدند پیشرو، در واقع در جامعه نیازی نیست اما اینها میخواهند نیاز ایجاد کنند. وی ادامه داد: حالا پیش از آنکه به دانشگاههای نسل چهارم برسیم یکی از نمادهای دانشگاه نسل سوم دانشگاه فنی و حرفهای است. اگر بپذیریم که دانشگاههای دیگر تازه دارند وارد این مقولات میشوند دفتر ارتباط با جامعه ایجاد میکنند، دفتر ارتباط با صنعت ایجاد میکنند و کانونهای کارآفرینی ایجاد میکنند اما با رسالتی که دانشگاه فنی و حرفهای دارد مصداق واقعی دانشگاه نسل سوم است و من امیدوارم در این مسیر موفق باشد و الگویی باشد برای دانشگاههای دیگر. رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان سپس گفت: اگر دانشگاهی میخواهد مسیرش را با صنعت تقویت کند، میتواند از دانشگاه فنی و حرفهای الگو بگیرد. دکتر اصفهانی با اشاره به ظرفیتهای خوب موجود در دانشگاه فنی و حرفهای استان گیلان افزود: یکی از وظایف بنیاد نخبگان ارتباط دادن نهادها و سازمانها به یکدیگر درجهت استفاده از ظرفیت همدیگر است که ما مطمئناً این کار را برای دانشگاه فنی و حرفهای انجام خواهیم داد. وی مجموعه و تیم دانشگاه فنی و حرفهای را افراد علمی و با انگیزه توصیف کرد و از همکاری آنان با بنیاد نخبگان استان گیلان قدردانی نمود. پس از آن هریک از رؤسای آموزشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای و معاونان این دانشگاه هم به ارائهی گزارشی از اقدامات خود پرداختند و از بنیاد نخبگان استان گیلان نیز قدردانی کردند. سپس تفاهمنامهی همکاری مشترک بین دکتر اضفهانی و دکتر شمشادی امضا و مبادله گردید و در پایان پژوهشگران برتر دانشگاه فنی و حرفهای لوح سپاس خود را که دانشگاه فنی و حرفهای برایشان آماده کرده بود از رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان دریافت کردند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.