هاتفخبر – میتوان از راهاندازی دومین پایگاه شاهنامهشناسی، شاهنامهپژوهی و شاهنامهخوانی کشور در رشت، به عنوان یک اقدام و حرکت زیربنایی فرهنگی – ادبی در استان گیلان یاد کرد.
هاتفخبر – میتوان از راهاندازی دومین پایگاه شاهنامهشناسی، شاهنامهپژوهی و شاهنامهخوانی کشور در رشت، به عنوان یک اقدام و حرکت زیربنایی فرهنگی – ادبی در استان گیلان یاد کرد. به گزارش «هاتفخبر» دومین پایگاه شاهنامهشناسی، شاهنامهپژوهی و شاهنامهخوانی کشور با هدف پاسداشت زبان کهن پارسی و هویت فرهنگی و تاریخی ملت ایران در رشت راهاندازی میشود. روابط عمومی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در بارهی این رویداد مهم اعلام کرد که نشست راهاندازی «خردسرای فردوسی»(شاخهی گیلان» با حضور دکتر سیدهاشم موسوی رئیس پژوهشکدهی گیلانشناسی، استاد احمد ادارهچی و دکتر علی امیری در تالار همایشهای این پژوهشکده برگزار شد.
راه اندازی دومین پایگاه شاهنامه شناسی شاهنامه پژوهی و شاهنامه خوانی کشور در رشت
در این نشست که دکتر علی صفایی رئیس دانشکدهی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان و دیگر استادان برجستهی این دانشگاه همچون دکتر محمدکاظم یوسفپور، دکتر علیرضا نیکویی، دکتر رضا چراغی، دکتر معصومه غیوری و دکتر روشنک گلدوست حضور داشتند، دکتر زهرا روحیفر به عنوان مجری و نمایندهی دکتر محمدجعفر یاحقی شاهنامهپژوه بنام، قطب علمی دانشگاه فردوسی و مدیر عامل «خردسرای فردوسی» (شاخهی مشهد» برای پایهگذاری «خردسرای فردوسی» در گیلان معرفی شد. «خردسرای فردوسی» (شاخهی گیلان) پس از مشهد، نخستین قطب شاهنامهشناسی و شاهنامهپژوهی و شاهنامهخوانی در ایران خواهد بود که هدف از پایهگذاری آن، پاسداشت زبان کهن و شیرین پارسی و هویت فرهنگی و بومی و تاریخی ملت با محوریت «شاهنامه» است. شناخت و بررسی مقام شامخ فردوسی و شاهنامه در تاریخ ادب ایران و جهان، پاسداری از ارزشهای والای فرهنگی، تلاش برای بازسازی و آموزش مبانی فرهنگ و تاریخ و ادب غنی ایرانزمین و توسعهی فرهنگ ایرانشناسی بین کودکان، نوجوانان و جوانان از اهداف این مرکز فرهنگی – ادبی است که با برگزاری همایشها، جشنوارهها و نشستهای شاهنامهشناسی، شاهنامهپژوهی و شاهنامهخوانی و همچنین حمایت از آثار پژوهشگرانی که علاقهمند به تتبع در زمینهی شاهنامه هستند، از اهداف این مرکز اعلام شده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.