کد خبر : 30709
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷

بالاخره یک اقدام زیربنایی فرهنگی در گیلان در حال پا گرفتن است!

بالاخره یک اقدام زیربنایی فرهنگی در گیلان در حال پا گرفتن است!

هاتف‌خبر – می‌توان از راه‌اندازی دومین پایگاه شاهنامه‌شناسی، شاهنامه‌پژوهی و شاهنامه‌خوانی کشور در رشت، به عنوان یک اقدام و حرکت زیربنایی فرهنگی – ادبی در استان گیلان یاد کرد.

هاتف‌خبر – می‌توان از راه‌اندازی دومین پایگاه شاهنامه‌شناسی، شاهنامه‌پژوهی و شاهنامه‌خوانی کشور در رشت، به عنوان یک اقدام و حرکت زیربنایی فرهنگی – ادبی در استان گیلان یاد کرد.
به گزارش «هاتف‌خبر» دومین پایگاه شاهنامه‌شناسی، شاهنامه‌پژوهی و شاهنامه‌خوانی کشور با هدف پاسداشت زبان کهن پارسی و هویت فرهنگی و تاریخی ملت ایران در رشت راه‌اندازی می‌شود.
روابط عمومی اداره‌ی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در باره‌ی این رویداد مهم اعلام کرد که نشست راه‌اندازی «خردسرای فردوسی»(شاخه‌ی گیلان» با حضور دکتر سیدهاشم موسوی رئیس پژوهشکده‌ی گیلانشناسی، استاد احمد اداره‌چی و دکتر علی امیری در تالار همایشهای این پژوهشکده برگزار شد.

راه اندازی دومین پایگاه شاهنامه شناسی شاهنامه پژوهی و شاهنامه خوانی کشور در رشت

در این نشست که دکتر علی صفایی رئیس دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان و دیگر استادان برجسته‌ی این دانشگاه همچون دکتر محمدکاظم یوسف‌پور، دکتر علیرضا نیکویی، دکتر رضا چراغی، دکتر معصومه غیوری و دکتر روشنک گلدوست حضور داشتند، دکتر زهرا روحی‌فر به عنوان مجری و نماینده‌ی دکتر محمدجعفر یاحقی شاهنامه‌پژوه بنام، قطب علمی دانشگاه فردوسی و مدیر عامل «خردسرای فردوسی» (شاخه‌ی مشهد» برای پایه‌گذاری «خردسرای فردوسی» در گیلان معرفی شد.
«خردسرای فردوسی» (شاخه‌ی گیلان) پس از مشهد، نخستین قطب شاهنامه‌شناسی و شاهنامه‌پژوهی و شاهنامه‌خوانی در ایران خواهد بود که هدف از پایه‌گذاری آن، پاسداشت زبان کهن و شیرین پارسی و هویت فرهنگی و بومی و تاریخی ملت با محوریت «شاهنامه» است.
شناخت و بررسی مقام شامخ فردوسی و شاهنامه در تاریخ ادب ایران و جهان، پاسداری از ارزشهای والای فرهنگی، تلاش برای بازسازی و آموزش مبانی فرهنگ و تاریخ و ادب غنی ایرانزمین و توسعه‌ی فرهنگ ایرانشناسی بین کودکان، نوجوانان و جوانان از اهداف این مرکز فرهنگی – ادبی است که با برگزاری همایشها، جشنواره‌ها و نشستهای شاهنامه‌شناسی، شاهنامه‌پژوهی و شاهنامه‌خوانی و همچنین حمایت از آثار پژوهشگرانی که علاقه‌مند به تتبع در زمینه‌ی شاهنامه هستند، از اهداف این مرکز اعلام شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.