هاتفخبر – شهروندان رشت از کیفیت نامناسب نانهای تولیدی در بیشتر نانواییهای این شهر گلهمند هستند و رضایت ندارند.
هاتفخبر – شهروندان رشت از کیفیت نامناسب نانهای تولیدی در بیشتر نانواییهای این شهر گلهمند هستند و رضایت ندارند. به گزارش «هاتفخبر» شهروندان این شهر میگویند که ما تجربه کردهایم به دنبال هر دورهی نامناسب شدن کیفیت نانهای تولیدی، یک دورهی افزایش قیمت نان به وجود میآید. با این استدلال شهروندان رشت میگویند به نظر میرسد که قرار است قیمت نان در رشت افزایش یابد. در این زمینه معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان میگوید؛ در بازرسیهای انجام شدهی چند روز پیش از بسیاری از نانواییهای شهر رشت تعدادی از واحدهای نانوایی به دلایل مختلف همچون درج نکردن قیمت، کمفروشی و… شناسایی شده و تذکر گرفتهاند. مهدی نقدی با بیان اینکه بیشتر نانواییهای گیلان بربری پخت میکنند، افزود: تخلفات در همهی نانواییها همچون نانوایی بربری، لواشی، سنگک، تافتون و… دیده میشود. وی خاطر نشان کرد: از جمله دلایلی که نانواها برای عرضهی نانهای بیکیفیت خود عنوان میکنند، افزایش هزینهی تمام شدهی تولید نان است.
نقدی افزود: سوبسید تنها به آرد تعلق میگیرد، این در حالی است که قیمت خمیرمایه، بیمهی کارگر و … افزایش یافته و متاسفانه برخی از واحدهای نانواییها نیز اجارهیی هستند و افزایش اجارهی مغازهها هم مزید بر علت شده است. وی ادامه داد: اگرچه چند ماه پیش بر قیمت نان افزوده شده است، اما هنوز بسیاری از واحدهای نانوایی قیمت نان تولیدی با هزینههایی که برای تولید آن انجام میشود را، قابل مقایسه نمیدانند و اعتقاد دارند تولید نان برایشان صرفهی اقتصادی چندانی ندارد و به همین دلیل برای ارتقای کیفیت نان بیانگیزه شدهاند. معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تصریح کرد: ما بر موادی که در پخت نان نیز استفاده میشود، نظارت کامل داریم و خوشبختانه تخلفات افزودنیهای غیرمجاز بسیار کاهش یافته و میتوان گفت که در حد یک درصد است. وی با بیان اینکه برخی از نانواها کیفیت نامناسب آرد را نیز دلیلی بیکیفیت شدن نان عنوان میکنند، گفت: نانوا باید آشپز خوبی هم باشد و علیرغم مشکلاتی که وجود دارد یک نانوای خوب میتواند نان بهتری نیز تحویل مردم بدهد زیرا نان قوت اصلی مردم شهر است و سهلانگاری در پخت آن نارضایتی جمعیتی پرشمار را به همراه دارد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.