هاتفخبر – رئیس ادارهی حفاظت محیط زیست شهرستان صومعهسرا گفت: طمع متصرفان زمینهای تالابی از معضلاتی است که مبارزه با گیاه مهاجم سنبل آبی را دشوار کرده و اجرای مقابله با این گیاه مهاجم را در دستور کار ادارهی حفاظت محیط زیست شهرستان صومعهسرا قرار داده است.
هاتفخبر – رئیس ادارهی حفاظت محیط زیست شهرستان صومعهسرا گفت: طمع متصرفان زمینهای تالابی از معضلاتی است که مبارزه با گیاه مهاجم سنبل آبی را دشوار کرده و اجرای مقابله با این گیاه مهاجم را در دستور کار ادارهی حفاظت محیط زیست شهرستان صومعهسرا قرار داده است. به گزارش «هاتفخبر» علیاصغر آزاد در حاشیهی برنامهی پاکسازی مصب «رودخانهی مرغک» از گیاه مهاجم سنبل آبی به «ایرنا» گفت: بهترین راه مقابله با این گیاه مهاجم جمعآوری فیزیکی آن است که در چند ماه اخیر بیش از پنجهزار مترمربع از زمینهای تالابی و مناطق حفاظت شده پاکسازی شده است. وی یادآور شد: هفتهی گذشته نیز با صدور دادنامهی دادگاه این شهرستان متصرفان ۳.۵ هکتار از اراضی ملی منطقهی حفاظت شده سیاهکشیم به حبس محکوم شدند.
آزاد افزود: در حکمی که قاضی شعبهی ۱۰۱ دادگاه کیفری صومعهسرا صادر کرد، دو تن از متصرفان زمینهای ملی منطقهی حفاظت شده سیاهکشیم این شهرستان که اقدام به تصرف مجدد کرده بودند به مدت سه و شش ماه به جزای حبس محکوم شدند. وی افزود: متصرفان علاوه بر جزای حبس محکوم به رفع تصرف و بازگرداندن وضعیت زمین به شرایط قبل شدهاند. رئیس ادارهی حفاظت محیط زیست شهرستاان صومعهسرا سپس افزود: دستگاه قضایی بر اساس مادهی۶۹۰ و ۶۹۳ قانون مجازات اسلامی در مجازات متصرفان و متجاوزان به انفال عزم جدی دارد. وی با اشاره به اینکه تخریب و تصرف زمینهای تالابی به وسیلهی این افراد سودجو دربارهی مشکلات عمدهی تالاب توضیح داد: در یکماه گذشته ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان صومعهسرا با هماهنگی دادستان این شهرستان از ادامهی فعالیت یکدستگاه بیل مکانیکی در حاشیهی منطقهی حفاظت شدهی سیاه کشیم جلوگیری کردند. وی افزود: این گونه فعالیتها طبق مادهی یک قانون حفاظت و مدیریت تالابهای کشور و مادهی۶۹۰ قانون مجازات اسلامی جرم است. علیاصغر آزاد سپس افزود: شهروندان گرامی در صورت مشاهدهی اینگونه تخلفات سریعاً مراتب را به اطلاع اداره یا پاسگاههای حفاظت محیط زیست شهرستان اطلاع دهند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.