هاتفخبر- نشست مجازی روسای دانشگاهها و مدیران بینالملل دانشگاهها، موسسات و مراکز آموزش عالی، پژوهش و فناوری وزارت علوم با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد که در این نشست دکتر احمد رضی به عنوان یکی از سخنرانان این نشست به تشریح فعالیتهای مشترک دانشگاه گیلان با چین پرداخت.
هاتفخبر- نشست مجازی روسای دانشگاهها و مدیران بینالملل دانشگاهها، موسسات و مراکز آموزش عالی، پژوهش و فناوری وزارت علوم با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد که در این نشست دکتر احمد رضی به عنوان یکی از سخنرانان این نشست به تشریح فعالیتهای مشترک دانشگاه گیلان با چین پرداخت. به گزارش رسیده از روابط عمومی دانشگاه گیلان، دکتر احمد رضی در این نشست گفت: بیشترین ارتباطات بینالمللی دانشگاه گیلان با دانشگاههای کشورهای حاشیهی دریای خزر است که این همکاریها در اتحادیهیی با همین نام و با قدمت ۲۴ سال جریان دارد. وی ادامه داد: دانشگاه گیلان همچنین مسوول دبیرخانهی ایرانی این اتحادیه است و هماکنون رئیس دورهیی نیز بوده که علاوه بر اتحادیه به تناسب ظرفیت دانشگاه با دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشورهای مختلف از جمله آلمان و فرانسه در اروپا و عراق و افغانستان در منطقه، مراودات علمی و فرهنگی وجود دارد. رئیس دانشگاه گیلان سپس افزود: یکی از کشورهایی که در سالهای اخیر مورد توجه دانشگاه ما قرار گرفته کشور چین است. پیرو رفت و آمدهایی که اتفاق افتاده دانشگاه ما عملاً درگیر فعالیتهای مشترک شده، و یکی از موسساتی که از سال ۲۰۱۸ همکاری با آن را شروع کردیم موسسهی اکولوژی و جغرافیای شینچیان است که خوشبختانه منجر شد به راهاندازی ایستگاه بینالمللی تحقیقات اکوسیستم آب و هوای مرطوب در اسفند سال ۹۷ با سرمایهگذاری حدود ۱۵۰ هزار دلار از طرف چینی که در کنار ایستگاه راهاندازی شده در دانشگاههای شیراز و صنعتی اصفهان، کشور ما را به شبکهی مطالعات اقلیمی – اکولوژی خاورمیانه و آسیای مرکزی، چین و قارهی آفریقا متصل کرده است.
وی افزود: همچنین دانشگاه گیلان به همراه دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه گرگان با مشارکت این موسسه و با حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران درصدد برگزاری کنفرانس بینالمللی منابع آب نیز هست. دکتر رضی در ادامه گفت: همکاری دیگر ما با مرکز تحقیقات علوم زیست محیطی چین است که در راستای حل معضلات استان گیلان به ویژه تصفیهی آب و فاضلاب دو طرح مشترک با آنها نهایی شده و ۸۰ درصد هزینهاش را طرف چینی میدهد. رئیس دانشگاه گیلان خاطر نشان کرد: برای تامین بخشی از هزینههای طرف ایرانی، شرکت آبفار استان گیلان قراردادی بسته که آلان در دست اجرا است اما به علت «شیوع ویروس کرونا» در چین عملاً از طرف چین اقدامات شروع نشده و ما امیدواریم بتونیم مجدداً این موضوع را به نتیجه برسانیم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.