کد خبر : 29759
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴

لابه‌لای خبرها

لابه‌لای خبرها

هاتف‌خبر – «لابه‌لای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفته گفته یا شنیده‌ شده دارد که خواندن آنها می‌تواند برای مخاطب جالب باشد.

هاتف‌خبر – «لابه‌لای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفته گفته یا شنیده‌ شده دارد که خواندن آنها می‌تواند برای مخاطب جالب باشد.

 

حال و روز ماسکی که قرار بود «رایگان» بین مردم توزیع شود!
هاتف‌خبر – در خبرها آمده بود که رئیس سازمان غذا و دارو از توزیع ماسک با قیمت مصوب در داروخانه‌ها خبر داده و گفته است که مردم نباید از داروخانه‌ها و دیگر مراکز فروش، ماسک سه لایه را بیشتر از قیمت یکهزار و ۳۰۰ تومان خریداری کنند.
محمدرضا شانه‌ساز در نشست خبری خود گفت: پیش از شیوع «بیماری کرونا» میزان تولید و مصرف انواع ماسک در کشور، بسیار محدود بود و در عین حال بخشی از تولید علاوه بر پوشش نیاز داخلی، صادر می‌شد.
وی افزود: با شیوع «بیماری کرونا» در فاز اول، نیاز کشور حدود ۲۰ برابر افزایش یافت که در کوتاه‌مدت امکان تامین این نیاز وجود نداشت به همین دلیل یک تا یکماه و نیم مشکل اشتیم که نیروهای مردمی به کمک ما آمدند و نیاز کشور برطرف شد.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: نزدیک به ۸۰ تا ۹۰ روز از اعلام رسمی قیمت ماسک برای مصرف‌کننده می‌گذرد، اما متاسفانه شاهدیم که علی‌رغم تولید بسیار زیاد ماسک در کشور، این اقلام با رقمهای بالاتر از یکهزار و ,۳۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.
او همچنین هیچ توضیحی نداده است که قرار «توزیع ماسک رایگان بین مردم» به کجا کشیده شده است؟
حالا مردم باید ماسکی را که قرار بوده رایگان به دست آنها برسد دستکم به یکهزار و ۳۰۰ تومان بخرند، رقمی که حتی خودشان باور دارند خیلیها آن را رعایت نمی‌کنند و ماسکها گرانتر به دست مردم می‌رسد.

 

چگونه کشاورزان گیلانی سرایدار زمین خود می‌شوند!
هاتف‌خبر – متاسفانه دیده شده که کشاورزان در سالهای گذشته با گران شدن زمین کشاورزی، زمین کشاورزی و خانه‌ی خود را به پایتخت‌نشینان می‌فروشند و یا به شهر مهاجرت می‌کنند و یا به عنوان سرایدار خانه‌یی که روزی مالک آن بوده‌اند، استخدام می‌شوند.
هر چند بسیاری از این کشاورزان به زودی پس از خرج کردن پولی که دریافت کرده‌اند، از تصمیم و اقدام خود پشیمان می‌شوند اما برای این دسته از کشاورزان گیلانی دیگر پشیمانی سودی ندارد.
در همین زمینه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار به اشاره به مشاهده‌ی چند مورد از اینگونه کشاورزان می‌گوید: برای جلوگیری از تغییرکاربری هر گونه شالیزار، یا گندمزار و دیگر زمینها و باغهای ارزشمند کشاورزی این شهرستان تمام عزم خود را جرم کرده است.
سروش ابراهیمی می‌افزاید: اما برای به صفر رسیدن تخریب زمینهای کشاورزی در شهرستان، خود کشاورزان نیز باید همکاری بیشتر و همت جمعی داشته باشند.
کارشناسان کشاورزی اعتقاد دارند با فروش زمینهای کشاورزی به غیرگیلانیها و تبدیل این زمینها به ویلا و ساختمان نه تنها کشاورزی استان لطمه می‌بیند بلکه خود کشاورزان نیز بازنده‌ی این داستان هستند.

 

درست‌ترین حرفی که یک عضوی شورای اسلامی شهر رشت زده است/ نتوانستیم سنگی روی سنگ بگذاریم!
هاتف‌‌خبر- در باره‌ی عملکرد شورای پنجم رشت مردم خود بهترین قضاوت را خواهند کرد اما تاکنون اعضای شورای اسلامی این شهر فکر می‌کردند که با سیاستها و برنامه‌های خود شهر را به پیش برده‌اند.
هفته‌ی گذشته فرهام زاهد رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری شورای اسلامی شهر رشت اعترافی تاریخی کرد که بدون اغراق می‌توان آن را آیینه‌ی تمام نمای سه سال فعالیت شورای این شهر دانست.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر رشت در نشست مشترک سه کمیسیون «فرهنگی»، «عمران» و «بهداشت» این شورا عصر روز سه‌شنبه‌ی گذشته با دستور بررسی ایجاد «خیابان خوراک» فرهام زاهد گفت: «در سه سالی که در شورا بوده‌ام و نتوانسته‌ایم سنگی روی سنگ بگذاریم.»
وی در زمینه‌ی پیچیدگیهای کاری شورا و خروجی عملکرد شورای پنجم در شهر نیز تاکید کرد: «هر کاری که بخواهیم در این شهر انجام دهیم یک اما و اگری در آن به وجود خواهد آمد، فرقی هم ندارد موضوع کار چه چیزی باشد.»

 

تابلوی بهشت هم نصب شد!
هاتف‌خبر – رئیس سازمان مدیریت آرامستانهای شهرداری رشت گفت: پروژه‌ی ساخت ساختمان اداری گلزار شهدا در دست اجرا است.
ابراهیم خوش فطرت همچنین تاکید کرد: تابلوی راهنمای قطعه‌ی بهشت که قطه‌ی ویژه‌ی فوت‌شدگان «ویروس کرونا» نصب شده است.
وی همچنین از آسفالت شدن مسیر دسترسی افراد به «قطعه‌ی بهشت» در سازمان آرامستانهای شهرداری رشت در جاده‌ی تهران خبر داد.

 

این خبری نیست که اینروزها باید بشنوم!
هاتف‌خبر – خیلیها شاید بخواهند بدانند این روزها مردم کوچه و بازار چه خبری را دوست دارند بشنوند و از شنیدن چه خبری خوشحال می‌شوند.
این روزها بیش از هر زمان دیگر مردم در محافل خبری منتظر شنیدن خبر گشایش اقتصادی هستند.
آنها اعتقاد دارند که گشایش اقتصادی تنها با شعار و طرحهای کلیشه‌یی غیرکاربردی عملی نمی‌شود.
مردم دوست دارند ببینند که سفرهای خالی آنها روز به روز وضعیتی بهتر پیدا می‌کنند و می‌توانند از پس هزینه‌های جاری برآیند.
اینکه می‌گویند کرونا برای مردم عادی شده، به نوعی فرار به جلوی توده‌های اجتماعی را نشان می‌دهد که دیگر حتی مواظبت از جان خود را به عنوان کلیدی‌ترین عامل تحرک و پویایی جامعه، نادیده می‌گیرند.
شهروندان امروز می‌خواهند «خبرهای خوش گشایش اقتصادی» بشنوند و از خبرهای سیاسی و جدلهای مقامات با هم بر سر مسائل کوچک و بزرگ حکومتی و دولتی خسته شده‌اند.
آنها در مواجه با خبری که رسپیده می‌شود: «آیا شنیده‌اید فلان مقام مسوول در باره‌ی یک موضوع چه گفت؟» تنها می‌گویند: «اینها خبری نیست که می‌خواهند بشنوند!»

 

گیلان بین استانهای با میزان دو رقمی بیکاری قرار دارد
هاتف‌خبر – بررسی درصد بیکاری ۳۱ استان کشور در تابستان سال ۹۹ (پس از شیوع ویروس کرونا) نسبت به تابستان سال ۹۸ نشان می‌دهد میزان بیکاری همچون تابستان سال گذشته برای ۱۵ استان کشور در تابستان امسال نیز دو رقمی ثبت شده است.
در تابستان ۹۹ همچون تابستان سال گذشته نرخ بیکاری در ۱۶ استان تک رقمی ثبت شده و بر اساس این آمار، نرخ بیکاری سه استان تهران، گلستان و یزد که در تابستان سال ۹۸ دو رقمی بوده در تابستان سال ۹۹ تک رقمی شده است.
در نگاه کلی مقایسه‌ی آماری آخرین نتایج منتشر شده از وضعیت نیروی کار در استانها که مرکز آمار ایران ارائه داده، دیده می‌شود که بین استانهای دارای نرخ بیکاری دو رقمی استان چهارمحال و بختیاری با میزان بیکاری ۱۶.۳ درصد در صدر بیکارترین استان کشور و استان گیلان و بوشهر با نرخ بیکاری ۱۰.۶ درصدی در پایین‌ترین نرخ بیکاری بین ۱۵ استان دارای «نرخ بیکاری دو رقمی» قرار دارند.
گفتنی است پس از استان چهارمحال و بختیاری، استانهای خوزستان، کرمانشاه و لرستان دارای بیشترین نرخ بیکاری دو رقمی در کشور هستند.

 

«احساس امنیت» در جامعه کم شده است

هاتف‌خبر – جانشین و معاون دادستان استان گیلان می‌گوید: در حال حاضر «احساس امنیت» در جامعه‌ی ما کم شده است.

علی اصغر عسکری می‌‌افزاید: هر چند آمار کمی بیانگر آن است که تعداد پرونده‌های قضایی در استان گیلان ۱۰ درصد کاهش یافته‌اند اما این جرایم خیلی به موضوع «امنیت اجتماعی» مرتبط نبودند و این موضوع موجب عدم احساس امنیت است.

وی گفت: اعتیاد یکی از عوامل مؤثر در وقوع جرایم و ایجاد ناامنی است و اگر مراکز ترک اعتیاد دولتی را گسترش دهیم قطعاً در پیشگیری از وقوع جرایم در جامعه مؤثر خواهد بود.

رین نرخ بیکاری دو رقمی در کشور هستند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.