هاتف خبر – مهندس سیدمحمد احمدی در نشست شورای اسلامی شهر رشت برنامه یی مدون که متکی بر اجرای برنامه های کوتاه مدت و پروژه محور در افق سال ۱۴۰۰ و برنامه های میان مدت در افق سال ۱۴۰۴ بود، ارائه کرد.
هاتف خبر – مهندس سیدمحمد احمدی در نشست شورای اسلامی شهر رشت برنامه یی مدون که متکی بر اجرای برنامه های کوتاه مدت و پروژه محور در افق سال ۱۴۰۰ و برنامه های میان مدت در افق سال ۱۴۰۴ بود، ارائه کرد. به گزارش “هاتف خبر” محورهای گوناگون این برنامه شامل “حمل و نقل و امور زیربنایی”، “مالی، اقتصادی و سرمایه گذاری”، “شهرسازی و معماری”، “خدمات شهری”، “برنامه ریزی با نگاهی به مدیریت منابع انسانی و ساختار اداری”، “فرهنگی، اجتماعی و ورزشی”، “بحران و ایمنی” و “فناوری اطلاعات” است. مطابق این برنامه در بخش حمل و نقل و امور زیربنایی مهندس احمدی به پیاده سازی و راه اندازی سامانه ی مدیریت کنترل پروژه ها و قراردادها، پیگیری پروژه های قرارگاه سازندگی خاتم، به پایان رساندن پروژه های نیمه تمام عمرانی، اجرای پروژه های عمرانی – سرمایه گذاری همچون پروژه ی ژ۵، رینگ ۹۰ متری، پروژه های بازآفرینی و… توجهی ویژه خواهد نمود.
شهردار منتخب رشت در زمینه ی توسعه حمل و نقل پاک، ایجاد مسیر اختصاصی دوچرخه، پیاده مداری و حمل و نقل همگانی تمرکز می کند و پروژه هایی همچون اجرای قطار شهری(تراموا)، سرمایه گذاری در اجرای پارکینگهای طبقاتی مکانیزه، هوشمندسازی تقاطعها، به روزرسانی طرح جامع حمل و نقل شهر رشت، مناسب سازی معابر شهری و… را مورد توجه قرار می دهد. برنامه های مالی و اقتصادی وی با تاکید بر سرمایه گذاریها، ممیزی املاک، طرح تحول نظام مالی، ایجاد سیستم بکپارچه سازی املاک شهرداری، حل مشکلات موجود در پروژه های باغ ۴۵۰ هکتاری، زمینهای مسکن مهر و زمین ورزشی سلیمانداراب اجرایی می شوند. وی در زمینه ی برنامه های کوتاه مدت شهرسازی و معماری اصلاح ضوابط طرح تفصیلی، پیگیری راه اندازی سامانه ی ارائه ی خدمات شهرسازی الکترونیک و ارائه ی ۲۴ ساعته در هفت روز هفته به شهروندان، ایجاد سامانه خدمات اینترنتی سیستم یکپارچه شهرسازی را در دستور برنامه های کاری خود خواهد داشت. مهندس سیدمحمد احمدی تاکید می کند که برای ایجاد سامانه خدمات اینترنتی سیستم یکپارچه شهرسازی موضوعاتی همچون اعلام ضوابط ساخت و ساز، بدهیهای صنفی و عوارضی، محاسبه زیربنای خدمات، محاسبه تراکم ساختمان، سوابق پرداختی عوارض، محاسبه عوارض و صدور پروانه و… مد نظر خواهند بود و در سه مرحله خودکارسازی، پویاسازی و ناحیه محوری همه مراحل با تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله ی سیستم و بدون دخالت نیروی انسانی انجام خواهد شد. شهردار منتخب ناحیه محوری را یکی از برنامه های اصلی خود خود عنوان کرده و می گوید: با الگوی تمرکززدایی و افزایش سرعت دسترسی به خدمات در جهت بهبود کیفیت محیط زندگی شهروندان محترم، موضوع ناحیه محوری را دنبال می کنم.
وی در ادامه به فعالیتهای معاونت خدمات شهری اشاره می نماید که: ارائه خدمات الکترونیکی با بهره گیری از اپلیکیشن های مناسب درجهت اعلام داوطلبانه مشکلات شهری، توسعه اماکن بهداشتی، ساماندهی مشاغل مزاحم با ایجاد شهرک صنوف، مناسب سازی فضای شهری برای افراد خاص، تهیه ی طرح جامع سیما، منظر و فضای سبز شهری، افزایش طرفیت کارخانه ی کود آلی، پیگیری اعتبارات برای اجرای زباله سوز، اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا با هدف کاهش زباله، اجرای طرح ساماندهی نخاله های ساختمانی و… از جمله این برنامه ها است. شهردار منتخب رشت در بخشی از برنامه ی مدون ارائه شده تحول ساختاری – سازمانی در شهرداری رشت را به منظور تبدیل آن به یک نهاد اجتماعی ارائه کرد و اعلام نمود: حوزه ی برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی در ارتباط مستقیم با استقرار نظام شایسته سالاری و ایجاد ثبات در چرخه ی فرآیند مدیریت منابع انسانی در مجموعه شهرداری و همچنین تامین زیرساختهای مورد نیاز برای بهره برداری از خدمات شهر هوشمند در راستای بهبود روشها و ارتقای سطح کیفی محیط کاری پرسنل خواهد بود. وی در ادامه در یازده بند برنامه های مهم خود در زمینه ی مدیریت منابع انسانی و ساختار اداری را برمی شمارد که راه اندازی نرم افزار جامع منابع انسانی که برطرف کننده بسیاری از مشکلات در سیستم سنتی اداری و حقوق و دستمزد خواهد بود، از جمله برنامه های او است. مهندس احمدی همچنین به برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی خود در ۱۰ مورد اشاره کرده و اعلام می کند: هدف اساسی ارتقای سطح رضایتمندی و اعتمادسازی شهروندان است که با برنامه ریزی و مشارکت و تعامل با سازمانها و نهادهای مسوول در زمینه های فرهنگی و اجتماعی محقق می شود. تدوین برنامه عملیاتی شهر خلاق خوراک شناسی رشت با حفظ این برند ارزشمند جهانی برای شهرباران، فرهنگسازی و آموزش شهروندی و آگاهسازی شهروندان از حقوق و تکالیف فردی و اجتماعی خود، برنامه ریزی برای کاهش معضلات اجتماعی بافتهای حاشیه شهر و سکونتگاه های غیررسمی، ایجاد زمینهای ورزشی در محلات رشت و… از جمله برنامه های مهندس احمدی در زمینه ی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اعلام شده است. وی در ادامه در ۱۰ بند برنامه های کوتاه مدت خود را در افق سال ۱۴۰۰ در زمینه ی مقابله با بحران و ایجاد ایمنی در شهر بیان می کند که جانمایی مکانهای امن برای مواقع اضطراری، طرح جامع کاهش خطرپذیری، انجام مانورهای مناسب درجهت بالا بردن میزان آمادگی نیروها، پایش، مداوم تغییرات بافت فرسوده، پلها و سازه ها، آموزش شهروندان برای مواجه با بحران و اقدامات مناسب، توانمندسازی سیستم مدیریت بحران و… از آن جمله هستند. آخرین بخش از برنامه ی مدون مهندس سیدمحمد احمدی به شهرداری هوشمند و مزایای ایجاد شهرداری هوشمند اختصاص داشته که در چندین صفحه به این موضوع پرداخته گردید. وی می گوید یکی از مشکلات زندگی در شهرهای بزرگ، ازدحام جمعیت و ناتوانی زیرساختهای شهری در پاسخگویی به نیاز شهروندان است و چاره یی جز حرکت به سمت ایجاد شهرداری هوشمند وجود ندارد. مهندس احمدی چشم انداز دستیابی به شهر هوشمند را ارائه خدمات مطلوبتر در زمان کمتر و با هزینه نازلتر عنوان می کند و به طور مفصل مزایای شهرداری هوشمند را توضیح می دهد و در پایان تاکید می کند که ضمانت اجرایی برنامه همان باورها هستند. اگر همه با هم مشارکت کنیم و تصمیم گیری نماییم، بدون شک می توانیم این تغییرات را به وجود آوریم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.