هاتفخبر – رئیس ادارهی تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر استقبال بسیار دانشجویان این دانشگاه برای دریافت «جیرهی خشک» گفت: این هفته با افزایش تعداد دانشجویان خوابگاهی، حدوداً دو برابر گذشته دانشجویان، برای دریافت «جیرهی خشک» نامنویسی نمودهاند.
هاتفخبر – رئیس ادارهی تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر استقبال بسیار دانشجویان این دانشگاه برای دریافت «جیرهی خشک» گفت: این هفته با افزایش تعداد دانشجویان خوابگاهی، حدوداً دو برابر گذشته دانشجویان، برای دریافت «جیرهی خشک» نامنویسی نمودهاند. به گزارش «هاتفخبر» از «مفدا گیلان» نیکو افتخاری در این باره توضیح داد: از هفدهم خرداد ماه و طبق نظرسنجی انجام شده از دانشجویان و اجرای پروتکلهای ارائه شدهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بستههای مواد غذایی(جیرهی خشک) جایگزین غذای گرم شده و تاکنون افزون بر ۶۰۰ بسته از این مواد عذایی، بین دانشجویان توزیع شده است.
وی افزود: با بررسیهای صورت گرفته و مشورت با نمایندگان دانشجویان، محتوای این بستههای غذایی کاملاً کاربردی و متنوع انتخاب شده و در ادامه نیز پذیرای پیشنهادهای دانشجویان هستیم. رئیس ادارهی تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پاسخ به پرسشی مبنی بر «چرایی توزیع نکردن گوشت و مرغ» اظهار کرد: این مواد، فسادپذیر هستند و ممکن است با توجه به فرآیند خرید، بستهبندی، توزیع و دریافت که زمان نسبتاً طولانی پیش از رسیدن به دست دانشجویان، فاسد و آلوده شوند. نیکو افتخاری در ادامه افزود: اقلام «جیرهی خشک» هفتهی جاری شامل: برنج، کنسرو تن ماهی، قرمهسبزی، قیمه، لوبیا و قارچ، کنسرو سس ماکارونی، ماکارونی، نودلیت، تخممرغ، چای کیسهیی، حلواشکری، سیبزمینی، پیاز، میوه، عدس، شیرکاکائو، کمپوت میوه و ماست است که حدود ۴۰۰ دانشجو برای دریافت آن به سامانهی اتوماسیون تغذیه مراجعه کرده و رزرو انجام دادهاند. وی تاکید کرد: عصر روز یکشنبهی گذشته این بستههای خوراکی به وسیلهی مسوولان خوابگاهها در اختیار دانشجویان خوابگاهی قرار گرفته است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.