هاتفخبر- کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی میگویند اصلاح کارخانههای شالیکوبی استان در دست اجرا است و طرح رتبهبندی کارخانههای شالیکوبی انگیزهی اصلاح ساختار این کارخانهها را نزد صاحبان آنها افزایش میدهد.
هاتفخبر- کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی میگویند اصلاح کارخانههای شالیکوبی استان در دست اجرا است و طرح رتبهبندی کارخانههای شالیکوبی انگیزهی اصلاح ساختار این کارخانهها را نزد صاحبان آنها افزایش میدهد. به گزارش «هاتفخبر» در همین زمینه مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادئ کشاورزی استان گیلان با اشاره به اجرای طرح رتبهبندی کارخانههای شالیکوبی گفت: در استان گیلان از یکهزار و ۴۲۵ واحد فعال شالیکوبی ۴۷۵ کارخانه فرآیندهای اصلاح ساختار را سپری کردهاند که با اصلاح آنها در یک فصل زراعی از ضایعات ۳۵ هزار تن برنج جلوگیری میکنند. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، دکتر جوادزاده همچنین افزود: طرح رتبهبندی شالیکوبیها از ابتدای سال ۹۷ از طریق کارگروه برنج استان گیلان به مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی محول گردید و پس از تهیهی پروپوزال و شرح خدمات فرآیندهای اجرایی آن با نظر موسسهی تحقیقات برنج کشور از سال ۹۸ شروع گردید و برای سال ۹۹ هم در دومین سال پیاپی اجرا شد و بر اساس روند مطالعاتی و اجرایی انجام شده امسال ۱۷۵ کارخانهی مدرن بر اساس شرایطی که داشتند حائز رتبهی برتر شدند.
وی گفت: برای اینکه یک کارخانهی شالیکوبی مدرن رتبهی لازم را به دست آورد تا از مزایای نرخ مربوطه نیز بهرهمند شود، باید حداقل ۱۷۰ نمره AHP را کسب کند، در این نمرهدهی وضعیت فیزیکی ساختمان، سالن تولید، انبارها حدود ۲۶ درصد، ماشینآلات و خط تبدیل، پوستکن و سفیدکن و پولیشر، سنگ گیر و قلوهگیر و… ۳۳ درصد، سیستم بستهبندی و سورتینگ پنج درصد، وضعیت کارکنان و آموزشهای طی شده حدود چهار درصد، گواهینامهها و اخذ برند هشت درصد، وضعیت خشککنها و تجهیزات آنها ۱۰ درصد، راندمان تبدیل آزمایشی از فاکتورهای گذشته ۱۰ درصد و دیگر آیتمهایی همچون داشتن بیمهنامه و باسکول و…چهار درصد امتیازهای لازم را به خود اختصاص میدهند. دکترجوازاده بهترین راه تشویق و حمایت از طرح اصلاح ساختار کارخانههای شالیکوبی را رتبهبندی دانست و تاکید کرد: کاهش هر درصد ضایعات در کارخانهها سالانه میتواند میلیاردها تومان به اقتصاد کشاورزی برنج کمک کند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.