هاتفخبر – شهردار رشت در نشست با مدیران «شرکت فنآوا» و «شهرداران مناطق پنجگانه» با مهم توصیف کردن کار جمعآوری زبالههای خشک و کیف پول الکترونیک بر لزوم پویایی هر چه بیشتر شهر در زمینههای مدیریت پسماندها تاکید کرد.
هاتفخبر – شهردار رشت در نشست با مدیران «شرکت فنآوا» و «شهرداران مناطق پنجگانه» با مهم توصیف کردن کار جمعآوری زبالههای خشک و کیف پول الکترونیک بر لزوم پویایی هر چه بیشتر شهر در زمینههای مدیریت پسماندها تاکید کرد. به گزارش «هاتفخبر» از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت، دکتر ناصر حاجمحمدی با اشاره به قدرت استارتآپها و ظرفیت جوانان نخبه در ساخت اپلیکیشنهای مختلف یاریرسان کار آگاهیبخشی و اطلاعرسانی اظهار کرد: امروز دانش موضوعات فناوری اطلاعات بسیار پیشرفت کرده و این دانش باید به کمک شهرداریها نیز بیاید. شهردار رشت با اشاره به اهداف مثبت طرح جمعآوری پسماندهای خشک و کیف پول الکترونیک گفت: شهرداری برای همکاری با سرمایهگذاران مرتبط آمادگی دارد. وی در ادامه با اشاره به تنفس ۹ ماههی طرح یاد شده، خطاب به سرمایهگذاران تاکید کرد: سرمایهگذار پروژه باید هر چه سریعتر عملیات اجرایی این طرح را آغاز کند.
مجری طرح و سرمایهگذار «سامانه خرید و جمعآوری پسماندهای خشک و کیف پول الکترونیک» نیز در این نشست اظهار کرد: این دو پروژه عملیاتی پرحجم را شامل میشوند که نیازمند همکاری مجموعههای طرف معامله است. سلمانی نگاه شهردار به مسائل موجود را از اتفاقات مطلوب شهرداری رشت عنوان کرد و گفت: «میدان دادن به بخشهای خصوصی»، «فرصت دانستن پسماندها به جای تهدید تلقی کردن آنها» و «مشارکت مردم و شهرودان در اموری همچون مدیریت پسماندها» از جمله نگاههای مثبت شهردار است که بیشک به نفع شهر و شهروندان خواهد بود. وی با اشاره به تاکید شهردار رشت دربارهی سرعتبخشی در عملیات اجرایی طرح، تصریح کرد: این مهم مستلزم آمادگی حداقلی پیشنیازها است. مجری طرح و سرمایهگذار پروژهی خرید و جمعآوری پسماندهای خشک و کیف پول الکترونیک، با اشاره به ظرفیتهای رشت قول داد: در کوتاهترین زمان ممکن «کیف پول الکترونیک رشت» به شهر نخستین شهر کشور اجرایی شود. سلمانی همچنین بر لزوم افزایش همکاری بین سرمایهگذار و شهرداری، همراه کردن ذینفعان بیرونی طرح و زمینهسازی برای استفادهی حداکثری از ظرفیتهای شهری به نفع شهرداری تاکید کرد. گفتنی است در این نشست همچنین محمدی یکی دیگر از مسوولان «شرکت فنآوا» به ارائهی توضیحاتی در بارهی اپلیکیشن «دوباره» و مطالعات انجام شده در زمینهی میزان زبالهی خشک، ارزیابی بازار و فرایند اجرایی طرح جمعآوری پسماند خشک و کیف پول الکترونیک پرداخت. گفتنی است قرارداد سرمایهگذاری در زمینهی خرید و جمعآوری پسماندهای خشک از مبدأ و کیف پول الکترونیک با «شرکت فناوا» در خرداد ماه امسال امضا شده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.