هاتفخبر – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به افزایش دو برابری مبتلایان به «کرونا ویروس» در گیلان هشدار داد: اگر پروتکلهای بهداشتی به وسیلهی مردم رعایت نشود، یقیناً شاهد افزایش چشمگیر «بیماری کرونا» در آیندهی نزدیک خواهیم بود.
هاتفخبر – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به افزایش دو برابری مبتلایان به «کرونا ویروس» در گیلان هشدار داد: اگر پروتکلهای بهداشتی به وسیلهی مردم رعایت نشود، یقیناً شاهد افزایش چشمگیر «بیماری کرونا» در آیندهی نزدیک خواهیم بود. به گزارش «هاتفخبر» از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، دکتر ارسلان سالاری در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت شیوع «ویروس کرونا» در گیلان اظهار کرد: پس از عید سعید فطر پذیرش بیماران سرپایی و بستری در مراکز بیمارستانی گیلان سیر صعودی به خود گرفته است. وی با بیان اینکه تعداد بیماران بستری در بیمارستانهای استان از 150 تن به حدود 300 تن افزایش پیدا کرده، افزود: 20 درصد بیماران بستری و سرپایی فعلی از مسافرانی هستند که در گیلان به دلایل مختلف حضور پیدا کردهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سیر صعودی شمار مبتلایان در گیلان و به تبع آن در کشور خبر داد و گفت: در پی کاهش محدودیتها و بازگشایی اصناف و صنایع، عدهیی خیال میکنند «ویروس کرونا» از بین رفته و این بیتوجهی برخیها موجب شده تا شمار مبتلایان به «کرونا ویروس» بین بیماران زمینهیی و سالمندان افزایش پیدا کند. دکتر سالاری بر لزوم رعایت بهداشت عمومی و فردی تاکید کرد و افزود: «ویروس کرونا» فعالانه به دنبال افراد سالم میچرخد از این رو همه باید خود را ملزم به استفاده از ماسک بدانند و با شستو شوی مرتب دستها، فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کنند. وی از کاهش مرگ و میر ناشی از ابتلا به «کرونا ویروس» در گیلان نیز خبر داد و گفت: با توجه به کاهش شدت بیماری، افزایش مراقبتها و همچنین افزایش زیرساختهای درمانی و تجهیزات پزشکی، شمار مرگ و میر ناشی از «کروناویروس» در استان کاهش یافته است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان سیر صعودی «بیماری کرونا» در استان را همچنین نگرانکننده دانست و افزود: اگر روند صعودی شیوع و ابتلای گیلانیان به «بیماری کووید-19» به همین روال ادامه پیدا کند، یقیناً با آغاز فصل پاییز و شروع موجی از بیماری آنفلوآنزا، مقابله با دو بیماری مشابه بسیار سختتر خواهد بود. دکتر سالاری با بیان اینکه میزان مرگ و میر در کشور به روزی 33 نفر رسیده بود اما اکنون روزانه 200 تن جان خود بر اثر ابتلا به «بیماری کرونا» از دست میدهند، تصریح کرد: تنها راه مقابله با «بیماری کرونا ویروس جدید» در شرایطی که نه واکسن آن تولید شده و نه درمان قطعی برای آن وجود دارد، رعایت پروتکلهای بهداشتی، جداسازی بیماران احتمالی «کروناویروس» از افراد سالم، استفاده از تجهیزات حفاظت فردی و جدی گرفتن «بیماری کووید-19» است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.