هاتفخبر – مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان نشست شورای اطلاعرسانی این ادارهی کل در جمع خبرنگاران، سیاستها، اهداف، برنامهها و اقدامات بیمه سلامت در استان گیلان را تشریح کرد.
هاتفخبر – مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان نشست شورای اطلاعرسانی این ادارهی کل در جمع خبرنگاران، سیاستها، اهداف، برنامهها و اقدامات بیمه سلامت در استان گیلان را تشریح کرد. به گزارش «هاتفخبر» دکتر جمشید محمدی به خبرنگاران گفت: کار رسیدگی اسناد بستری بیماران به صورت الکترونیک در مراکز دولتی و دانشگاهی استان در سال گذشته ۱۰۰ درصد اجرایی شده است و اجرای این طرح امسال در بیمارستانها، مراکز درمانی خصوصی و کلینیکها در دستور کار قرار دارد. وی افزود: امیدوارم امسال کار رسیدگی اسناد بستری به صورت الکترونیک در ۱۲ مرکز از جمله چهار مرکز جراحی محدود و هشت بیمارستان خصوصی در استان گیلان کاملاً اجرا شود. مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان سپس نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی را از دیگر طرحهای مهم و اساسی بیمه سلامت درجهت تحقق توسعهی دولت الکترونیک توصیف کرد و خاطر نشان نمود: از مزیتهای اجرای این طرحها، دسترسی آسان و سریع به بانک اطلاعاتی بیمهشدگان، حذف کاغذبازی غیرضروری، تسهیل و تسریع در پرداخت مطالبات طرفهای قرارداد با بیمه سلامت، کاهش دغدغه و نگرانی بیمهشدگان برای اعتبار و تعویض دفترچههای درمانی، ارجاع سریع به پزشک مربوطه، شناسایی و مشخص کردن همپوشانی بیمهها با اجرای طرح استحقاقسنجی وموضوعاتی از این قبیل است.
دکتر جمشید محمدی سپس خاطر نشان کرد: در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک ادارهی کل بیمه سلامت استان گیلان در چند ماه گذشته با همکاری مراکز خصوصی طرف قرارداد توانسته است رتبهی سوم کشوری را در اجرای این طرح از آن خود کند و همچنین در نسخهپیچی الکترونیک ادارهی کل بیمه سلامت استان گیلان رتبهی ششم کشوری را به دست آورد. وی همچنین گفت: ۶۷۸ مطب طرف قرارداد با ادارهی کل بیمه سلامت استان گیلان هستند که هماکنون در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی فعال گردیدهاند. مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان در این نشست گفت: اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک از سال گذشته آغاز شده و امسال هم از ابتدای سال شتاب گرفته است به گونهیی که از آغاز اجرای این طرح تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نسخهی الکترونیکی برای بیماران صادر شده که از این میزان نسخه بیش از ۳۶ هزار نسخه تنها در تیر ماه امسال صادر شده است. وی گفت: برای نسخه نویسی الکترونیک بیمار با مراجعه به پزشک دیگر نیازی به ارائهی دفترچه ندارد و تنها با ارائهی کد ملی هویت بیمار و پوشش بیمهیای او تایید میشود و همپوشانی بیمهیی بیمار نیز کنترل شده و سپس تایید این موارد شناسهی رهگیری ارائه میشود. دکتر جمشید محمدی سپس با تاکید بر اجرای طرح نسخهپیچی الکترونیکی در ۳۳۰ داروخانهی طرف قرارداد با بیمه سلامت استان گیلان گفت: در حدود ۸۵ درصد داروخانهها این طرح اجرا میشود و بسیاری از آنها کار استحقاقسنجی را نیز انجام می دهند. مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان خاطر نشان کرد:طرح کشوری نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک باید در همهی مطبها، داروخانهها و مراکز طرف قرارداد با ادارهی کل بیمه سلامت استان گیلان اجرایی شود و تلاش ما برای تحقق این هدف خواهد بود. وی با اشاره به اینکه یمهشدگان گرامی میتوانند با کد دستوری #۱۶۶۶* از طریق گوشی تلفن همراه خود از اعتبار دفترچههایشان آگاهی یابند، گفت:این اقدامات به سرعت و فرآیند کار درمانی کمک میکند. گفتنی است هماکنون یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۱۰۴ نفر در استان گیلان زیرپوشش خدمات بیمه سلامت هستند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.