هاتفخبر – در نشست دانشگاهها، موسسات تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری ایرانی عضو اتحادیهی دانشگاههای حاشیهی دریای کاسین که با حضور روسای این موسسات در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد، تصمیماتی در زمینههای مختلف اتخاذ شد.
هاتفخبر – در نشست دانشگاهها، موسسات تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری ایرانی عضو اتحادیهی دانشگاههای حاشیهی دریای کاسین که با حضور روسای این موسسات در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد، تصمیماتی در زمینههای مختلف اتخاذ شد. به گزارش «هاتفخبر» از روتابط عمومی دانشگاه گیلان، دکتر احمد رضی رئیس اتحادیهی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی دولتی حاشیهی دریای کاسپین در این نشست با ابراز خرسندی از فعالیتهای اعضای اتحادیه گفت: با توجه به اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، باید تلاش شود تا ارتباطات علمی و پژوهشی بینالمللی بیش از پیش توسعه پیدا کند. رئیس دانشگاه گیلان با قدردانی از فعالیتهای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین و دانشگاه دولتی آستراخان روسیه اظهار کرد: باید با انرژی بیشتر و با تقسیم کار در کمیتههای آموزشی، دانشجویی و پژوهشی با کمک یکدیگر به اهداف پیشبینی شده برسیم. دکتر تیموری رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز به عنوان مسوول کمیتهی آموزش اتحادیه در این نشست گفت: یکی از ماموریتهای اصلی اتحادیه ایجاد زمینههای لازم برای گسترش همکاریهای آموزشی بین اعضای اتحادیه است.
وی با اظهار امیدواری نسبت به فعالیتهای هدفمند کمیتهی آموزش که متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاههای دولتی و مراکز تحقیقاتی عضو اتحادیه است، افزود: افزایش تحرک و نشاط آموزشی در اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان اعضای اتحادیه، تبادل اطلاعات در زمینههای مختلف علمی، ارتقای جایگاه بینالمللی، معرفی بیشتر آن به دنیا با بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای آموزشی اعضای اتحادیه و برنامهریزی برای استفاده از ظرفیتهای اعضا در تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد، از اهداف کمیتهی آموزش است. در ادامهی این نشست دکتر ابطحی رئیس پژوهشگاه اقیانوسشناسی و علوم جوی در زمینهی سامانهی اطلاعات متخصصان اتحادیه توضیحاتی ارائه نمود و دکتر علی بانی مدیر دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه گیلان و دکتر بیات معاون بینالملل دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین به ترتیب به تشریح نقشهی راه و برنامههای کمیتههای پژوهش و دانشجویی اتحادیه پرداختند. توجه و پیگیری مصوبات بیست و دومین اجلاس اتحادیه به وسیلهی اعضا، تاکید بر مشارکت فعالانهی دانشگاههای ایرانی در این کمیته و تلاش در جهت انجام حداقل یک فعالیت مشترک با یکی از اعضای غیرایرانی عضو اتحادیه، بررسی تقاضاهای جدید عضویت، ساماندهی عضویت اعضای ایرانی در اتحادیه و همکاری بینالمللی از دیگر موارد بررسی شده در این نشست یکروزه بود و روسای دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی ایرانی در پایان این دیدار موضوعات زیر را به تصویب رساندند: – مقرر شد دبیرخانهی کمیتههای اتحادیه در دانشگاههایی که مسوولیت کمیتهها را پذیرفتهاند، مستقر باشد. – مقرر شد مسابقهی دانشجویی با موضوع «محیط زیست و مدیریت سبز» در سه قالب «عکس»، «فیلم کوتاه» و «نگارش» در سال ۲۰۲۰ با مسوولیت دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین برگزار شود. – اعضا با در نظر گرفتن حق عضویت سالیانه برای اعضای اتحادیه موافقت کردند و همچنین مقرر شد سازوکار مسائل مالی به وسیلهی دبیرخانهی دائمی ایرانی اتحادیه(دانشگاه گیلان) تهیه و تدوین گردد. – مقرر شد سامانهی متخصصان اتحادیه به وسیلهی پژوهشگاه اقیانوسشناسی و علوم جوی به زبان انگلیسی و در ادامه به زبانهای فارسی و روسی با همکاری موسسهی اکولوژی داغستان روسیه عملیاتی شود. – مقرر شد تا از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که تنظیم پیشنویس شرایط عضویت اعضای جدید در اتحادیهی دانشگاههای حاشیهی دریای کاسپین را تنظیم کرده بود، پیشنویس شرایط ادامهی فعالیت اعضا را نیز تهیه نماید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.