هاتفخبر – در روزی که مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور سخنران پیش از خطبههای نماز جمعهی تهران بود، دکتر علی اکبری مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان هم برای نمازگزاران روز جمعهی رشت سخنرانی کرد و گزارشی از خدمات این سازمان در استان ارائه نمود.
هاتفخبر – در روزی که مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور سخنران پیش از خطبههای نماز جمعهی تهران بود، دکتر علی اکبری مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان هم برای نمازگزاران روز جمعهی رشت سخنرانی کرد و گزارشی از خدمات این سازمان در استان ارائه نمود. به گزارش «هاتفخبر» مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان پیش از خطبههای نمازجمعه با بیان اینکه یک میلیون و 250 هزار گیلانی زیر پوشش این بیمه هستند گفت: هزینهی ارائهی خدمات به بیمهشدگان، روزانه حدود یک میلیارد و 300 میلیون تومان است و بیمهشدگان در قالب صندوق ایرانیان، صندوق کارکنان دولت و صندوق سایر اقشار خدمات دریافت میکنند. دکتر علی اکبری با اشاره به اینکه 177 مرکز بهداشتی و درمانی در روستاهای استان گیلان فعال هستند، خاطر نشان کرد: 330 پزشک و 260 ماما در این مراکز بهداشتی و درمانی فعالیت دارند و روستاییان با مراجعه به این مراکز، خدمات درمانی و دارویی متعدد نیز دریافت میکنند.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان از راهاندازی سامانهی 1666 نیز خبر داد و گفت: با راهاندازی این سامانه، مدیران ارشد بیمه سلامت استان گیلان در روزها و زمانهای مشخصی از پشت تلفن به پیشنهادها و انتقادات مردم استان گوش میدهند و پاسخگوی آنها هستند. دکتر اکبری با بیان اینکه 98 درصد درمان و تشخیص بیماری افراد باید هنگام معاینه و رویت بیمار به وسیلهی پزشک انجام شود، خاطر نشان کرد: برخی پزشکان به محض رویت بیماری برای او آزمایشهای مختلف تجویز میکنند در صورتی که تشخیص اولیه و ارائهی راهکار درمان باید در همان لحظهی معاینه باشد. وی با اشاره به اینکه نیروهای سازمان بیمه سلامت استان گیلان برای خدمتگزاری بهتر با همراهی و مساعدت مردم در این مسیر گام اساسی برمیدارند خاطر نشان کرد: تمام مسوولان باید همواره خود را نوکر و خدمتگزار مردم بدانند. مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان با اشاره به اهمیت سبک زندگی مناسب و نحوهی تغذیهی مردم نیز تاکید کرد: علما شش اصل ضروری برای جلوگیری از بیماریها بیان کردند و ننوشیدن آب و نوشیدنی در وسط غذا یکی از آن شش اصل است که امروز بسیاری از مردم به آن بیتوجه هستند. دکتر اکبری با بیان اینکه نوشیدن آب وسط غذا موجب ایجاد اختلال در سیستم گوارشی افراد میشود، تصریح کرد: بیشتر بیماریها به وسیلهی دهان، خوردن و آشامیدن آغاز شده و خود را نشان میدهند حتی توصیه شده که لقمهی غذا باید 20 بار در دهان جویده شود که این امر جلوی پرخوری افراد را میگیرد. وی به روی همخوری و عوارض آن اشاره کرد و گفت: برخی افراد یک وعدهی غذایی را در کنار میوه، خورشت و انواع غذاهای مختلف را در یک بازهی زمانی خاص مصرف میکنند و با فاصله نمیخورند که این رویهم خوری به معده و سیستم گوارشی آنان فشار وارد میکند. مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان همچنین افزود: به شهروندان توصیه میکنم که به هیچوجه شبها غذای پرچرب مصرف نکنند و زمان خواب خود را تنظیم کنند و بسیاری از علما و بزرگان نیز تأکید کردهاند که شام باید سه ساعت قبل از خواب صرف شودچون بسیاری از بیماریها ناشی از پرخوری و عدم تنظیم خواب است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.