هاتفخبر – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان از مسمومیت ۱۲ تن در دارستان رودبار به دلیل سم «بوتولیسم» خبر داد.
هاتفخبر – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان از مسمومیت ۱۲ تن در دارستان رودبار به دلیل سم «بوتولیسم» خبر داد. به گزارش «هاتفخبر» از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، دکتر فردین مهرابیان گفت: در جریان برگزاری مراسمی در دارستان رودبار 12 نفر به دلیل استفاده از پنیرآلوده به سم بوتولیسم دچار مسمومیت شدند. وی افزود: این افراد با علائمی همچون تهوع، سردرد، درد شکم و … روبهرو شده و با مراجعه به مراکز درمانی، آزمایشها نشان داد که به دلیل سم بوتولیسم دچار مسمومیت شدهاند. دکتر مهرابیان خاطر نشان کرد: ۱۱ نفر از این افراد در «بیمارستان رازی» و یک نفر هم در «بیمارستان ۱۷ شهریور» رشت بستری هستند و اقدامات درمانی و بهداشتی به وسیلهی متخصصان پزشکی و تیم بهداشتی دانشگاه در حال انجام است. گفتنی اینکه «بوتولیسم» غذایی بیشتر با خوردن غذاهای آلوده به ویژه کنسروهای خانگی ایجاد میشود. بیشترین ابتلای بوتولیسم در ایران به دلیل مصرف فرآوردههای خانگی همچون اشبل شور، کشک و پنیر آلوده است. شروع بوتولیسم با علائمی همچون ضعف، سختی در دید، احساس خستگی و سختی در حرف زدن همراه است. علائم بعدی بیماری میتوانند شامل ضعف دستها و عضلات قفسهی سینه باشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.