هاتفخبر – مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: ۱۱ غذای محلی این استان هماکنون در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است و روند شناسایی و ثبت غذاهای محلی دیگر نیز همچنان ادامه دارد.
هاتفخبر – مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: ۱۱ غذای محلی این استان هماکنون در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است و روند شناسایی و ثبت غذاهای محلی دیگر نیز همچنان ادامه دارد. به گزارش «هاتفخبر» شهرود امیرانتخابی پنجشنبه چهارم مهر ماه امسال در »همایش گردشگری خوراک» در آستارا همچنین افزود: غذاهای محلی میتوانند در جذب گردشگر نقشی بسیار ویژه داشته باشند و برگزاری اینگونه همایشها هم میتواند زمینههای ثبت غذاهای محلی هر منطقه را و همچنین تحول گردشگری را فراهم کند. وی :با اشاره به اینکه غذاهای محلی گیلان کارکردهای متفاوتی نیز دارند، گفت: برای مثال برخی غذاهای محلی گیلان خاصیت دارویی دارند که مدیران رستورانهای بین راهی میتوانند در پخت و معرفی آنها بکوشند و با همکاری رسانههای گروهی به معرفی آنها به جامعه پرداخته و زمینههای دور شدن مردم از غذاهای آماده را فراهم نمایند.
شهرود امیرانتخابی سپس تاکید کرد: در همین آستارا کار ثبت چهار غذای محلی همچون «لونگی»، «چخرتما»، «باسترما» و «بورانیپلو» آغاز شده است و در همینجا باید عنوان کنم که پیشگامی شهرستان گردشگری آستارا در معرفی غذاهای محلی در همایشها و برنامههای مختلف ضروری است. گزارش روابط عمومی ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان حاکی است که با توجه به استقبال از دو همایش علمی گردشگری خوراک در شهرهای لاهیجان و تالش، برای سومین بار چنین همایشی با هدف آشنا کردن طیفهای مختلف جامعه با خوراک محلی هر منطقه، در آستارا برگزار شده است. این همایش با حضور مسوولان استانی و شهرستانی در دو بخش «سخنرانی علمی» و «سفرهي غذای سنتی بومی و محلی» برگزار گردید و مورد استقبال دستاندرکاران تاسیسات گردشگری نیز واقع شد. ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان همچنین گزار میدهد که تاکنون بیش از ۱۷۰ نوع خوراک محلی را در جای جای این استان شناسایی کرده و بخشی از آنها به شهرستان آستارا اختصاص دارد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.