کد خبر : 24271
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷

گیلان جزو ۱۲ استان کشور است که سند علم و فناوری آن در دست مطالعه است

گیلان جزو ۱۲ استان کشور است که سند علم و فناوری آن در دست مطالعه است

هاتف‌‌خبر- در آستانه فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید نشست مشترک نمایندگان شهرستانهای استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با رؤسای مراکز آموزش عالی استان به میزبانی «دانشگاه گیلان» در رشت برگزار شد.

   هاتف‌‌خبر- در آستانه فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید نشست مشترک نمایندگان شهرستانهای استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با رؤسای مراکز آموزش عالی استان به میزبانی «دانشگاه گیلان» در رشت برگزار شد.
به گزارش «هاتف» دکتر احمد رضی در این نشست با قدردانی از حضور نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی و حضور آنها در دانشگاه گیلان به اهمیت حمایت از تهیه‌ی سند علم و فناوری اشاره کرد و اظهار نمود: با پیگیری انجام گرفته، گیلان جزو ۱۲ استانی است که سند علم و فناوری آن در حال مطالعه است.
رئیس دانشگاه گیلان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا برای کمک به دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان این سند را مورد حمایت قرار دهند.
کمک برای ایجاد منطقه‌ی ویژه‌ی علم و فناوری گیلان، تلاش برای افزایش سهم استان از اعتبارات دولتی برای توسعه‌ی آموزش عالی استان، تاکید به مدیران دستگاه‌های اجرایی، شرکتها و کارخانجات برای تخصیص اعتبار بیشتر به تحقیقات، همراهی برای تامین اعتبارات طرحهای مشترک بین‌المللی، کمک به دانشگاه‌ها برای نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی از محل اعتبارات صندوق ملی و اعتبارات فایناس مندرج در قانون بودجه‌ی ۹۸ از پیشنهادهای مطرح شده‌ی رئیس دانشگاه گیلان در این نشست به نمایندگان مجلس برای کمک به دانشگاه‌ها و مراکز علمی بود.


دکتر رضی در ادامه پیشنهادهایی نیز مبنی بر حمایت برای تامین اقلام مواد غذایی برای سلف سرویسهای دانشجویی، کمک برای کاهش قیمت آب و برق در اماکن خوابگاهی، سلف سرویسها، مساعدت برای حل مشکل دانشگاه‌ها در شهرداری و زمینه‌سازی برای ارائه‌ی خدمات عمومی به دانشجویان به وسیله‌ی شهرداری، ردیف‌دار کردن طرح دهکده‌ی ورزشی دانشجویی در سازمان برنامه و بودجه و همراهی و کمک برای برگزاری مطلوب المپیاد ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه گیلان در سال آینده را هم مطرح کرد.
دکتر محمدصادق حسنی رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان نیز در این نشست بر ضرورت در نظر گرفتن رویکرد بومی فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی مراکز آموزش عالی استان تاکید کرد و از آمادگی اعضای مجمع برای پیگیری اولویتهای آموزشی، تحقیقاتی و اعتباری گیلان در سطح ملی خبر داد.
وی با اشاره به ضرورت تقویت مراکز آموزش عالی و مدارس استان طبق نیاز و پراکنش جمعیتی گیلان افزود: مجموعه مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی استان می‌توانند با معرفی یک نماینده‌ی ویژه به مجمع زمینه‌ی استمرار پیگیریهای ملی و استانی در این زمینه را مهیا کنند.
گفتنی است در این نشست نمایندگان شهرستانهای رشت، فومن، آستانه‌ی اشرفیه، لاهیجان، صومعه‌سرا، لنگرود، رودسر و رودبار به بیان انتظارات خود از مراکز آموزشی استان گیلان در حوزه‌ی انتخابیه‌شان پرداختند و روسای دانشگاه‌های گیلان، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، علمی – کاربردی، پیام نور، جهاد دانشگاهی، فنی و حرفه‌ای، فرهنگیان، پارک علم و فناوی و مدیرکل آموزش و پرورش استان هم مسائل و مشکلات خود در زمینه‌های آموزشی و علمی را بیان کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.