کد خبر : 24089
تاریخ انتشار : جمعه ۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴

با انجام آیینی ویژه از پزشکان نمونه‌ در اداره‌ی کل بیمه سلامت گیلان قدردانی شد

با انجام آیینی ویژه از پزشکان نمونه‌ در اداره‌ی کل بیمه سلامت گیلان قدردانی شد

هاتف‌خبر – به مناسبت فرا رسیدن بزرگداشت دانشمند نامی ایرانی حکیم ابوعلی سینا و «روز پزشک» با انجام آیینی ویژه در اداره‌ی کل بیمه سلامت استان گیلان از ۹ پزشک نمونه در این آیین و سه پزشک نمونه در محل کارشان تجلیل به عمل آمد.

   هاتف‌خبر – به مناسبت فرا رسیدن بزرگداشت دانشمند نامی ایرانی حکیم ابوعلی سینا و «روز پزشک» با انجام آیینی ویژه در اداره‌ی کل بیمه سلامت استان گیلان از ۹ پزشک نمونه در این آیین و سه پزشک نمونه در محل کارشان تجلیل به عمل آمد.
به گزارش «هاتف‌خبر» در آیین یاد شده مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان با گرامیداشت «روز پزشک» و «روز داروساز» و تبریک این روزها به همه‌ی پزشکان و داروسازان استان گیلان در سخنانش اظهار کرد: پزشکان دلسوز و متعهد ما نقش و جایگاهی مهم و تاثیرگذار در سلامت افراد جامعه و ارتقای شاخصهای سلامت جامعه دارند.
دکتر علی اکبری همچنین گفت: قدردانی از جامعه‌ي پزشکی قدردانی از فعالیت، کار و تلاش کسانی است که برای سلامتی و تندرستی افراد جامعه تلاش می‌کنند و در این راه ازهیچ کوششی دریغ نمی‌ورزند.
وی به چگونگی فرآیند انتخاب پزشکان نمونه نیز اشاره کرد و گفت: موضوعاتی همچون «میانگین اقلام دارویی تجویز شده، «پذیرش بیمار»، «رضایتمندی بیمه‌شدگان»، «ارسال به موقع نسخ پزشکی»، «همکاری در زمینه‌ی اجرای پروژه‌ی نسخه‌نویسی الکترونیک»، «رعایت تعرفه و فرانشیز» و مواردی از این دست از معیارهای انتخاب این پزشکان بوده است.


مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان در ادامه‌ی سخنانش به عدد و ارقامی نیز در ارتباط با موضوعات مرتبط با بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۸۷۷ نفر، جمعیت زیر پوشش بیمه سلامت استان گیلان را تشکیل می‌دهند که از این تعداد یک میلیون و ۷۰ هزار بیمه‌شده‌ی روستایی، همگانی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفرهستند که به صورت رایگان بیمه شده و از خدمات بیمه سلامت استان گیلان بهره‌ می‌برند.
دکتر علی اکبری سپس با بیان اینکه یکهزار و ۷۶۲ طرف قرارداد شامل بیمارستانها، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز درمانی، کلینیکها و پزشکان در استان گیلان با اداره‌ی کل بیمه سلامت استان همکاری می‌کنند، خاطر نشان کرد: ماهانه ۳۹ میلیارد تومان به وسیله‌ی اداره‌ی کل بیمه سلامت استان به طرفهای قرارداد پرداخت می‌شود.
وی گفت: همچنین دو هزار و ۸۷۶ بیمار خاص در استان گیلان زیر پوشش خدمات این اداره‌ی کل هستند که سالانه چیزی حدود ۳۳ میلیارد تومان به وسیله‌ی اداره‌ی کل بیمه سلامت استان گیلان برای درمان آنها بیماران هزینه می‌‌گردد.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان همچنین به اجرای پایلوت چهار طرح و پروژه‌ی مهم سازمان بیمه سلامت در استان گیلان اشاره کرد و گفت: میزان موفقیت استان گیلان در اجرای این طرحها مثبت و خوب ارزیابی می‌شود.
وی این طرحها را «نسخه‌نویسی الکترونیکی»، «نظام ارجاع الکترونیک»، «استحقاق‌سنجی الکترونیکی» و «پردازش اسناد بستری به طور لکترونیک» عنوان کرد.
دکتر اکبری همچنین گفت: طرح اسناد بستری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصد در 15 بیمارستان دولتی استان گیلان اجرا شده و انتظار داریم به زودی در دیگر بیمارستانهای دولتی و در مراکز درمانی و بیمارستانهای خصوصی نیز اجرا شود.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان سپس با بیان اینکه اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک هم نیازمند همکاری پزشکان و مراکز درمانی است، خاطر نشان کرد: دسترسی آسان به اطلاعات پرونده‌ی پزشکی بیمار، کنترل و مدیریت هزینه‌ها و منابع، پردازش مناسب اسناد پزشکی و… از جمله مزایای اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک است.


سپس دکتر محمد دوگونچی در سخنانی تاکید کرد: پزشکان عمومی رابطه‌یی صمیمی و دوستانه‌تر با بیمار دارند و مطب پزشک عمومی معمولاً پناهگاه مهم مراجعه‌ی مردمی است.
رئیس انجمن پزشکان عمومی استان گیلان در ادامه‌ی سخنانش افزود: اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک که به نظر من طرح خوبی برای ساماندهی وضعیت بیماران و پزشکان است، می‌تواند به ارائه‌ی خدمات مطلوبتر به جامعه‌ی هدف موثر باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان هم در این آیین در سخنانی گفت: همه باید کمک کنیم تا جامعه‌یی سالم و به دور از خطا داشته باشیم و خوشبختانه با همکاری مسوولان و پزشکان نشان داده شده که بیش از ۹۸ درصد پزشکان جامعه‌ی ما سالم و درستکار هستند و تنها درصد کمی از جامعه‌ی بزرگ پزشکی مسیری اشتباه را طی می‌کنند که ممکن است موجب آسیب‌دیدگی جامعه شود.
دکتر اسماعیل نورصالحی سپس افزود: نباید اجازه بدهیم این تعداد اندک به وجهه‌ی جامعه‌ی پزشکی ما آسیب وارد کند و حتی سلامت‌ و درستکاری دیگران را زیر سوال ببرد.
وی در ادامه تاکید کرد: نظام ارجاع الکترونیک کاری بزرگ و طرحی جامع است که همه باید با تلاش و همکاری آن را به درستی اجرا کنیم و در این مسیر سطح‌بندی خدمات پزشکی را نیز دنبال نماییم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان سپس تصریح کرد: استان گیلان در زمینه‌ی اجرای طرح «پردازش اسناد بستری الکترونیکی» نیز با همکاری دست‌اندرکاران جایگاهی مناسب دارد که باید از همه‌ی مسوولان و دست‌اندرکاران مرتبط در این زمینه قدردانی کرد.
پایان‌دهنده‌ی سخنرانی مسوولان در این آیین عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور و دبیر شورای هماهنگی نظام پزشکی‌های استان گیلان بود که در سخنانش برخی مسائل،‌ آسیبها و چالشهای موجود جامعه‌ی پزشکی را مطرح کرد.
دکتر فرزاد فرقان گفت: اگر چه ممکن است چالشهایی در اجرای پروژه‌ی «نظام ارجاع الکترونیک» وجود داشته باشد اما امیدواریم با همکاری دست‌اندرکاران و مسوولان بخش درمان و سلامت جامعه در رفع این چالشها و ارائه‌ی بهتر خدمات درمانی و پزشکی به بیماران گامهای اساسی برداشته شود.
وی تاکید کرد: اگر همه‌ی مسوولان و جامعه‌ی پزشکی دست به دست هم بدهند بدون شک می‌توان به موفقیت در اجرای این برنامه‌ها دست یافت و امیدوار بود.
گفتنی اینکه در پایان این آیین از ۹ پزشک نمونه‌ی استان گیلان نیز تجلیل شد و همچنین با حضور مدیر کل، معاونان و دست‌اندرکاران اداره‌ی کل بیمه سلامت استان گیلان در مراکز درمانی از سه پزشک نمونه‌ی دیگر هم قدردانی گردید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.