هاتفخبر – مدیر کل کتابخانههای عمومی استان گیلان با تاکید بر استقبال از اجرای طرح «کوله کتاب» در روستاهای استان از اجرای این طرح در روستاهایی که کتابخانههای عمومی ندارند در استان گیلان خبر داد و گفت: این طرح با هدف ترویج فرهنگ مطالعه بین کودکان روستایی اجرا میشود.
هاتفخبر – مدیر کل کتابخانههای عمومی استان گیلان با تاکید بر استقبال از اجرای طرح «کوله کتاب» در روستاهای استان از اجرای این طرح در روستاهایی که کتابخانههای عمومی ندارند در استان گیلان خبر داد و گفت: این طرح با هدف ترویج فرهنگ مطالعه بین کودکان روستایی اجرا میشود. پریسا کرمی با اشاره به ظرفیتهای گیلان در زمینههای کتابخوانی از اجرای طرح «کوله کتاب» در روستاهای گیلان به عنوان یک طرح برای افزایش میزان مطالعه در جوامع روستایی یاد کرد و گفت: «کوله کتاب» طرحی است که بهمنظور دسترسی آسان کودکان روستایی به کتاب اجرا میشود و با هدف ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان روستایی، ارتقای سطح دانش و آگاهی و همچنین پر کردن اوقات فراغت کودکان روستایی انجام آن ضروری است. مدیر کل کتابخانههای عمومی استان گیلان با اشاره به استقبال از این طرح در روستاهای استان افزود: طرح «کوله کتاب» تاکنون در روستاهای هفت شهرستان رشت، لاهیجان، تالش، لنگرود، شفت، رضوانشهر و رودبار به ارائهی خدمات فرهنگی به کودکان روستایی پرداخته که به اعتقاد ما گامی امیدبخش در جهت اعتلای کتابخوانی در سراسر استان بوده است. وی با بیان اینکه این طرح بهزودی در روستاهای شهرستان املش نیز اجرا میشود، تصریح کرد: به همت انجمن حامی، ۱۵ «کوله ساده» قابل حمل با گنجایش حدود ۱۰۰ کتاب به کمک نیروهای داوطلب جمعیت هلال احمر، بسیج و نیروهای جهادی بهصورت چرخشی در بازهی زمانی یکماهه به روستاهای هدف منتقل میشود و پس از هر سه ماه هم با دریافت گزارشها، ادامهی کار بررسی و تغییرات لازم انجام میگردد.
پریسا کرمی با اشاره به استقبال خوب مردم استان گیلان از اجرای این طرح که شامل کتابهایی با موضوعات کودک و نوجوان، زنان و مهارتهای زندگی است اظهار کرد: این طرح از سال ۹۵ در استان گیلان آغاز شده و با استقبال مردم همچنان تاکنون ادامه دارد. وی در ادامه از فعالیت دو کتابخانهی سیار نیز خبر داد و اعلام کرد: این دو کتابخانهی سیار در شهرستان رشت و منطقهی آزاد انزلی در حال ارائهی خدمات فرهنگی به دوستداران کتاب و مطالعه هستند. مدیرکل کتابخانههای عمومی استان گیلان افزود: کتابخانهی سیار رشت باعنوان «قاصدک» مردم پنج محلهی کمبرخوردار شهرک ارشاد، عینک، بوستان دانشجو، پستک و حمیدیان را تا ساخت کتابخانهی ثابت برای علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی، زیرپوشش قرار میدهد. وی همچنین به اجرای طرح استانی و رایگان «پیک دانش» نیز اشاره نمود و گفت: این طرح ویژهی افراد زیرپوشش سازمان بهزیستی است که منابع کتابخانه بهصورت رایگان و بدون نیاز حضور عضو در کتابخانه از طریق «پیک دانش» به در خانههای آنها ارسال شده و پس از مطالعهی کتاب در زمان مشخص به کتابخانه برگردانده میشود. گفتنی است هدف از اجرای «طرح کوله کتاب» دخيل كردن نوجوان در امانت كتاب و ترويج فرهنگ مطالعه است. مخاطب این طرح نوجوانان و دانشآموزان مدارس روستایی است و در اجرای آن يک كوله و تعدادي كتاب و نشريات مخصوص در ردهی سني نوجوان به سفير نوجوان داده میشود. او اين كوله را به همراه خود به مدرسه برده و در طول زمان معين كتابها را به همكلاسيهاي خود به امانت ميدهد. سفير نوجواني كه ادارهی کل كتابخانهها با هماهنگي مدارس انتخاب ميکند، رابط كتابخانه و مدرسه بوده و دانشآموزان را با كتابخانهی اختصاصي نوجوان و فضاي خاص آن آشنا ميكند. در پايان فصل كولهها به مركز برگردانده شده و به نفراتي كه بيشترين كتاب را مطالعه كرده باشند به عنوان كتابخوان برتر هدايايي تعلق ميگيرد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.