هاتفخبر- در آستانهی آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها، دکتر احمد رضی با مفید و موثر خواندن فضا و امکانات دانشگاه گیلان گفت: حدود ۱۷ هزار دانشجو در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند که ۴۰ درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی یعنی دکتری و کارشناسی ارشد تحصیل میکنند و نزدیک به ۶۰۰ عضو هیات علمی استخدامی و ۷۰۰ مدرس حقالتدریسی داریم.
هاتفخبر- در آستانهی آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها، دکتر احمد رضی با مفید و موثر خواندن فضا و امکانات دانشگاه گیلان گفت: حدود ۱۷ هزار دانشجو در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند که ۴۰ درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی یعنی دکتری و کارشناسی ارشد تحصیل میکنند و نزدیک به ۶۰۰ عضو هیات علمی استخدامی و ۷۰۰ مدرس حقالتدریسی داریم. رئیس دانشگاه گیلان گفت: این دانشگاه ۹۷ رشته – گرایش در مقطع دکتری و بیش از ۱۵۰ رشته – گرایش در مقطع کارشناسی ارشد دارد و بزرگترین دانشگاه دولتی منطقهی شمال کشور محسوب میشود که در نظامهای رتبهبندی بینالمللی از جایگاهی مناسب و خوب برخوردار است. وی با اشاره به تامین زیرساختهای لازم گفت: بخشی از زیرساختها مربوط به ساخت فضاهای جدید است که در طول چهار سال گذشته ۲۰ هزار مترمربع به فضای آموزشی، رفاهی و تحقیقاتی دانشگاه گیلان افزوده شده است و بخشی دیگر نیز به تجهیز آزمایشگاه و کارگاهها برمیگردد که دستگاههای آزمایشگاهی برای دانشگاه بسیار مهم است و لازم است در این زمینه سرمایهگذاری ویژه انجام شود.
دکتر رضی تاکید نمود: در دانشکدهها نیز سعی بر آن بوده که حتماً یک آزمایشگاه مرکزی ایجاد شود و امکان استفادهی مشترک تجهیزات فراهم شود. در طول امسال آزمایشگاه مرکزی دانشگاه با تجهیزاتی به اعتبار سه و نیم میلیارد تومان افتتاح شد و در تلاش هستیم تا با توسعهی این آزمایشگاه آن را به عنوان آزمایشگاه مرجع برای دستگاههای اجرایی استان به ثبت برسانیم. رئیس دانشگاه گیلان رشتههایی که در سالهای اخیر در این دانشگاه تاسیس شده را بیشتر متناسب با نیاز استان دانشت و گفت: برای اولین بار دانشگاه، سند راهبردی خود را تهیه و به تصویب هیات امنا رسانده است که در تهیهی آن برنامه تلاش شده تا نیازهای استان در نظر گرفته شود. وی ادامه داد: یکی از برنامههای دانشگاه گیلان این است که رشتهها را روزآمد کند و رشتههای بدون بازار را به گرایشهای میان رشتهیی و متناسب با نیاز جامعه سوق دهد. رئیس دانشگاه گیلان در ادامه گفت: یکی از مواردی که میتواند به حل نیازهای جامعه کمک کند، حضور دانشجویان «پست دکترا» است، در سالهای اخیر در پنج رشته هشت دانشجوی «پست دکترا» گرفتیم. دانشجوی «پستدکنرا» دانشجویی است که دکتری خود را گرفته و آمادهی کار است که در پی انعقاد قرارداد با یک صنعت یا سازمان، مشکلات آنان را با نظارت استادان حل میکند و مدرک «پست دکترا» دریافت مینماید. برای توسعهی توان کارآفرینی دانشجویان در دانشگاه امکاناتی فراهم شده است تا صنایع موفق در دانشگاه دفتر داشته باشند و برنامهریزیهای توسعهیی آنها را متناسب با راهبردهای علمی شکل دهند. دکتر احمد رضی در پایان گفت: استان گیلان به دلیل دارا بودن موقعیت طبیعی ویژه و مردمانی علم دوست، ظرفیت بسیاری برای توسعهی آموزش عالی و مراکز پژوهشی دارد. هماکنون بیش از ۱۱۰ هزار دانشجو و دو هزار و ۱۰۰ عضو هیأت علمی استخدامی و چهار هزار و ۵۰۰ مدرس حقالتدریسی در مراکز علمی استان مشغول فعالیت هستند. دانشگاه گیلان هم بزرگترین دانشگاه جامع شمال کشور است که در نظام رتبهبندی تایمز جزو ۲۵۰ دانشگاه برتر جوان جهان است که اگر مورد حمایت و قرار گیرد میتواند جایگاه استان را در مجامع علمی بیناللملی ارتقا دهد و در حل تخصصی مشکلات این استان نیز بیشتر نقشآفرینی کند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.